A night for Syria: Vilma Flood & Telos Vision

Datum: Lör 18/05 2019
Kostnad: 150 Riksdaler

En kväll i samarbete med de båda föreningarna KLUBB och Multicultural som tidigare under dagen arrangerar Klubbfestivalen och Syria Cup på universitetsområdet. Entréavgifter som inkommer genom förköp samt i dörren fram till kl 00 går oavkortat till hjälpinsatser för Syriens utsatta. Detta tack vare artister, djs & andra eldsjälar som ställer upp utan ekonomisk ersättning. Så kom och festa för en viktig sak!

Entré till vardagsrum/gillestuga 150 kr från kl 22.
Finrummet är öppet till 02 med fri entré kvällen lång.

22.30: Vilma Flood
Låtskrivaren och artisten Vilma Flood hittar sin största inspirationskälla i folk/indie-artister som Melanie, Alela Diane, Buffy Saint-Marie, Ane Brun och Leonard Cohen. Hennes alldeles egna blandning av folk, pop och blues kombinerar det vackra och vemodiga med en liten dos råhet.
I vår är Vilma aktuell med sitt andra album ‘Moodswinger’ som släpps den 26 april och är producerat av Tobias Fröberg. Grundpelarna är pedal steel, slide gitarr, stora trummor, stämsång och så Vilmas mörka, vibrerande och kraftfulla röst! I väntan på albumet kan ni avnjuta den nysläppta singel som finns nedan:

23.30: Telos Vision
Telos Vision föddes augusti 2017 i Welfare Sounds-studion i Göteborg. Sedan dess har 4 singlar släppts som har hyllat kärleken, meningslösheten, oändligheten och en rad andra allmänmänskliga tillstånd och känslor. Bakom Telos Vision finns Teodor Boogh som skapar tidlös, organisk rymdrock och samtidigt reflekterar över filosofiska frågor och meningen med vår existens. 19:e april släpper Telos Vision sin debutskiva A Glimpse Of Paradise. I väntan på denna – lyssna på singeln Remedy, för att få en aning om vad som komma skall!

Välkomna!