Tillbaka till Sjuttiotalet

Datum: Lör 27/04 2019
Kostnad: 100 Riksdaler

Vardagsrum/Gillestuga: 100 kr 22-03.
Finrum: Fri entré 22-02.
21+ år alternativt 18+ samt stammiskort.

Efter succén med våra “tillbaka till”<>kvällar som hyllat 80, 90- och 00-tal är det nu dags att gräva ännu djupare i skivbackar och garderob för att återvända till 1970-talet!
Detta var tiden då byxorna fladdrade kring vaderna, glasögonbågarna och polisongerna var bredare än någonsin och vi helt enkelt inte kunde få nog av orange, brunt och storblommigt!

20-22: Förfest i gillestugan
Vi värmer upp med fri entré, sjuttiotalsmusik och servering av mat (väntetid vid hög belastning) och dryck till förmånliga priser – om än inte desamma som på sjuttiotalet!

Mellan klockan 22 och 23 sätter djs igång vinylsvarvarna runtom stugan och kvällens skimrande dj-uppställning är som följer:

Gillestugan: Liotek & Varga
I gillestugan bjuds ett generationsmöte i dj-båset, när unge mästermixaren Liotek går ihop med rutinerade vinyl-djn Eva Varja! De inleder med smalare melodier, men glider snart in på och kvällens röda tråd stavas förstås D-I-S-C-O!

Finrummet: Calle Rock
Den ofantligt karismatiske rockgitarristen från John Bull Gang, Ström och andra TUFFA band stiger ner från scen och intar dj-plats i finrummet! Möjligen besannas någons fördom när Calle spelar punk & hårdrock. Mindre väntat är hans passion för mjukare rock, progg, & reggae – något som kommer glädja våra öron denna kväll!

Vardagsrummet: Vinyl-Kirurgen
Vår egen pop-kirurg dissekerar sin skivsamling bestående av soul, postpunk, pop, reggae, ska, punk & funk!

HiFi de luxe: Samtliga djs spelar vinylskivor med så kallat stereo-ljud. Förbered dina polisongklädda öron på