Muskelrock i trädgården: Bullet + Night + Night viper

Datum: Lör 25/05 2019
Kostnad: 195 Riksdaler

Muskelrockförfest i trädgården
Heavy-hjältarna återvänder till byn! Hårdrockskväll i det fria i vår kära trädgård de luxe! Förköp finns här

Insläpp: 19.00

kl. 20.00 NIGHT
En av Linköpings främsta hårdrocksexporter på senare år är Night. Äntligen är det dags för detta gäng att återvända till Växjö (spelade på Onsdagsrock januari 2017) för att visa hur rocken ska spelas på riktigt! Musiken kan bäst beskrivas som dyster, gitarrdriven hårdrock med influenser av allt från proto-metal och NWOBHM till ABBA och Dire Straits och publiken kan vänta sig en rejäl dos klassisk hårdrock med rötterna i 70-80 talets brittiska sound.

kl. 21.00 NIGHT VIPER
Göteborgsbaserade Night Viper känner nog de flesta med god musiksmak till vid det här laget. De bildades 2014 och med sin Thrashinfluerade Heavy Metal har de börjat växa fram som ett av de mest uppskattade banden i scenen. Bandet har sin relativt korta existens till trots delat scen med rockjättarna Graveyard, grindlegenderna Napalm Death och har fem Europaturnéer i bagaget. Missa inte när de äntligen kommer till stan!

kl. 22.00 BULLET
De lokala metalhjältarna Bullet släppte förra våren sitt sjätte fullängdsalbum som fått namnet “Dust To Gold”. Med tunga medlemmar från både Ingelstad, Väckelsång och Tingsryd har de lyckats vara konsekventa i sin metal och den nya plattan som släpptes är förstås inget undantag. Landets enda riktiga heavy metalband skulle man våga hävda. Sedan bandet bildades 2001 har det snurrat på rejält med skivor och konserter, bland annat var de förband till AC/DC på Ullevi sommaren 2009 och bandet har även turnerat tillsammans med flera band som Scams, Ambush och Dead Lord som också är från Växjö.

Efterfesten äger rum på Kafé de luxe, förstås!

Välkomna på ett hejdlöst gardenparty för alla med hjärtan och trumhinnor av stål!