ODZ - konsert (slutsåld)

Datum: Fre 26/04 2019
Kostnad: 195 Riksdaler

När ODZ äntligen kommer till stan öppnar vi upp klubben fast det är fredag och festar till kl 03 på natten! Dörrar 22, separat konsert kl 23, efterfest med 100 kr entré (börjar kl 23) direkt efter konsert, ca 00.

Konsertbiljetter finns inte bland våra övriga biljetter, utan precis här!

Den ständigt högaktuella gruppen ODZ är ute på vår-/sommarturné efter succésläppet av skivan Zubbkultur som streamades 1 miljon gånger redan det första dygnet. Gruppen inledde turnén med en slutsåld spelning i Falun inför 1500 personer (alltså 10 ggr fler än denna kväll!) och de utlovar något långt utöver det vanliga med sitt liveframträdande!

ODZ har gått från en smutsig underjordskällare i Rågsved till att sälja ut festivalspelningar och klubbar landet över. Detta helt utan att lämna känslan av det kalla betonggolvet och 10 pers i ett rum som alla har något viktigt att säga. Det är håll käften-musik och energi som om den gick att konservera, hade löst alla världsproblem en halv minut in i första låten av den show de levererar. De älskar sina fans och det märks på det lojala följe som följt gruppen från start, till att idag ha flertalet guldskivor och miljon-streamade hits.

Växjös klubbigaste duo Bam Bas Sound håller stämningen på topp innan och efter konserten och fortsätter tills ODZ kl 01 intar dj-båset för att bjuda en galen avslutning på kvällen! Mer info om efterfesten som pågår till 03 finns här. Räkna med fullt ös – medvetslös – balettdansös – för fast och lös!