Barnjazz - Segla med Emma and the jazzcrusaders

Datum: Lör 25/05
Kostnad: 50 Riksdaler

Båtjazz med Emma Denward kl 16. Passande för vuxna och för barn från 5 år. Längd ca 30 minuter. Pris: 50 kr för barn, 100 kr för familj. Förköp finnes!

Förköp

Häng med på en seglats i lagom bris, i storm eller helt utan vind. Glad och stark eller liten och rädd – till havs finns musik som rymmer allt. Med hjälp av berättelser och fantasifulla ljudliga illustrationer går vi in i musikens magiska värld. Besättningen består avfyra fantastiska jazzmusiker som för skutan i hamn – Emma Denward, sång, text, låtskrivare, Magnus Hjorth, piano, låtskrivare, David Andersson, kontrabas och Anders Vestergård, trummor.

Emma Denward är sångerska, rytmik- och sångpedagog med många års erfarenhet av sång och möten med unga och äldre elever. Med Båtjazz gör hon sin tredje produktion som bandledare med sina egna låtar. Bandet, Magnus Hjorth på piano, David Andersson på bas och Anders Vestergård på trummor, går de in på sitt femte år tillsammans om band med många gemensamma erfarenheter. Emma har skrivit samtliga texter och tre låtar, Magnus är kompositör till övriga låtar.

Regi: Ola Simonsson
Dockor, foto, scenografi: Petra Löfmarck.

Line up:
Emma Denward, sång
Magnus Hjorth, piano
David Andersson, bas
Anders Vestergård, trummor.

Målgrupp: Alla med barnasinne