Barnjazz - Segla med Emma and the jazzcrusaders

Datum: Lör 25/05 2019
Kostnad: 50 Riksdaler

Båtjazz med Emma Denward, för alla med barnasinne.
Dörrarna slås upp 15.30 och avresa sker kl 16 i Finrummet.

16 Avresa med S.t Sigrids fhsk De musikaliskt begåvade ungdomarna på S.t Sigfrids folkhögskola plockar upp sina instrument och värmer upp scenen med barnsligt sväng denna afton. Katten Musen Tiotusen är en grupp glada musikanter som älskar svängiga dängor. Denna eftermiddag kommer de bjuda på härliga och melodiösa sånger som man kan digga till oavsett ålder. Bandet består av Sabina Levin (sång), Albin Lindmark (piano), Martin Bengzon (bas) och Isak Ribbnäs (trummor).

I barnasinnets anda kommer vi även ha popcornmaskinen på plats och servera popcorn med saft för den ringa summan av 30 Riksdaler.

Segling med Båtjazz
Häng med på en seglats i lagom bris, i storm eller helt utan vind. Glad och stark eller liten och rädd – till havs finns musik som rymmer allt. Med hjälp av berättelser och fantasifulla ljudliga illustrationer går vi in i musikens magiska värld. Besättningen består avfyra fantastiska jazzmusiker som för skutan i hamn – Emma Denward, sång, text, låtskrivare, Magnus Hjorth, piano, låtskrivare, David Andersson, kontrabas och Anders Vestergård, trummor.

Passande för vuxna och för barn från 5 år. Längd ca 30 minuter. Pris: 50 kr för barn, 100 kr för familj. Förköp finnes!

Regi: Ola Simonsson
Dockor, foto, scenografi: Petra Löfmarck.

Line up:
Emma Denward, sång
Magnus Hjorth, piano
David Andersson, bas
Anders Vestergård, trummor.