Förfest Tyrolens Progg- & Vis: Vånna Inget m.fl.

Datum: Fre 16/08
Kostnad: 200 Riksdaler

Visst är det underbart att Progg-& Visfestivalen på Tyrolen i Blädinge nu blivit en tradition och enligt tradition bjuder vi kvällen innan Tyrolens stora progg- & visfest in till storslagen förfest!

Mer info om Festivalen HÄR.

23.30 Vånna Inget
Vi passar på att blanda in lite punk från våra återkommande favoriter Vånna Inget! Den lokala förmågan Karolina Engdahl är sångerskan som växt sig ur Växjö och fram till fronten av punkscenen. I flera år har bandet Vånna Inget turnerat i såväl Japan, Sverige och USA. Vånna Inget återvänder nu äntligen till oss med albumet ”Utopi” och det med intentionen att sätta vartenda hjärta som råkar komma i dess väg i brand.

Att undgå Vånna Ingets pulserande vemodspunk kommer inte bara bli en utmaning, utan en smärre omöjlighet. Karolina sjunger som vanligt med en imaginär kniv mot strupen och med bröstkorgen uppfläkt för allmän beskådan, med sylvassa texter som skär djupt in i själen.

Passa på att nedan själva både se och höra er fram i deras nya album. Ni lär inte ångra er!

Fler artister samt biljettsläpp inom kort. Klart redan nu är att hen som köper biljett till såväl förfest som festival kommer erhålla bra rabatt!