Den Svenska Björnstammen▀

Datum: Tor 05/09 2019
Kostnad: 295 Riksdaler

Förköpsbiljetterna är SLUTSÅLDA, men till glädje för alla slarvers kommer vi att släppa ett antal biljetter på plats. Från kl 20 kan du hämta din personliga kölapp i vår bar och ca 10 minuter innan konsert kommer vi sedan informera om hur många platser vi har att släppa. Under tiden du väntar kan du alltså njuta mat, dryck och miljö i vårt vardagsrum.

Efter förra årets slutsålda succéspelning kommer Den Svenska Björnstammen tillbaks till oss, med ny platta i bagaget!

Dörrar 21, på scen kl 22. Dj-duon Kivi & Brolin värmer upp lokalen inför konserten. Efteråt vankas efterfest uppe i vardagsrummet ända till kl 02!

Den svenska björnstammen slog igenom 2011 med låten “Vart jag mig i världen vänder” och albumet “Ett fel närmare rätt” (2012). Bandet har vunnit en lång rad priser och har totalt bandet över 100 miljoner streams på Spotify!
Albumet Iskanten släpptes 10 maj och kan avnjutas med ett klick på spelaren nedan:

I slutet av sommaren beger sig Den svenska björnstammen ut på sin kortaste turné hittills. Turnén som går under namnet “Höstkanten” kommer att äga rum vid den exakta brytpunkten
mellan sommar och höst. Nytt för denna gång (förutom massa nya låtar) är att Mattias Göransson kommer vara tillbaka på
scen! Det här blir den första, sista och enda chansen 2019 att se björnstammen spela på sitt rykande färska album Iskanten. Dessutom erbjuder vi den minsta lokalen (=mest exklusiva spelingen) så hoppa in på närmaste internet och köp biljetter för glatta livet!

Turnéplan Höstkanten
30-Aug Uppsala – Katalin
31-Aug Göteborg – Pustervik
05-Sep Växjö – Kafé de luxe
06-Sep Stockholm – Debaser Strand
07-Sep Norrköping – Arbis

“På det här albumet skapar de en innerlighet och känsla i texterna som ger en annan slags gemenskap och det är kanske bland det finaste som går att
höra just nu i svensk musik.”
P4 – Sveriges radio

Foto: Niklas Gustavsson – Fler bilder kan ses på Rockfoto.nu