Tyrolen Pop-Non-Stop

Datum: Lör 03/08
Kostnad: 450 Riksdaler

Tillsammans med våra bröder och systrar på underbara folkparken Tyrolen i Blädinge har vi glädjen att presentera sommarens stora satsning!
När Emmabodafestivalen på 00-talet helt bytte koncept från och blev en festival för elektronisk dansmusik uppstod ett stort hål i den småländska popsjälen. Pop-Non-Stop är här med målet att täppa igen detta, och hela oss alla. Medicinen heter indiepop, mat, dryck, miljö och galej i absolut toppklass!

Biljetter till härligheten finns precis här, och passa på för fram till en vecka innan (t.o.m 26/7) åtnjuter du 100 kr rabatt. Ytterligare 100 kr finns att spara om du med din biljett köper till förfest samtidigt. Som sagt är detta en fest för alla smålänningar!

FAMILJEN
Ett av Hässleholms bästa elektro-indie-band kommer till oss, med spelningar på Perrong 23 i bagaget! Vi behöver knappast säga mer.

SLOWGOLD
Amanda Werne kan konsten att få sitt sirliga gitarrspel och sammetslena röst att krypa under huden på sina lyssnare. Ståpälsgaranti!

JENS LEKMAN
Äntligen kommer Jens tillbaks till Värend, högaktuell med nytt album tillsammans med Annika Norlin! Vi minns knappast när denne klassiska Göteborgs-pop-man senast var i bydgen. Liten sättning men stort ljud är vad vi har att vänta.

PALE HONEY
Nelly Daltrey och Tuva Lodmark kommer med sitt kritikerrosade band för att frälsa Småland med sin släpiga och medryckande musik!

Genom ett enkelt klick i spelaren nedan kan du lyssna in tophits från kvällens alla akter:

Emmaboda Bryggeri är festens självklara leverantör av hantverksöl med indietänk, och kommer till oss med utvalda skummande specialbrygder!

Den som inte nöjer sig med en popkväll löser förstås paketbiljett och värmer upp på Kafé de luxes förfest med Swedish Tiger Sound på fredagen.

Välkomna!