Baskalas de luxe 6.0

Datum: Lör 31/08
Kostnad: 120 Riksdaler

För sjätte gången styr Baskalasbesättningen upp dansen i vår kära gillestuga och utlovar (som alltid) ett böljande ljud-, ljus- & danskalas non stop från 23 till 03, när vår underjordiska dansbana förvandlas till en veritabel ravefest! En ravefest precis som man vill ha den med överdrivet mycket bas, riktigt fläskigt med laser, ett hav av movingheads och vanvettiga stroboskopblixtar.
Och som grädde på moset helt fritt från illegala droger!

SALTA aka dj Terpsichore
Med sina rötter i de svenska skogarna och med flera års erfarenhet från Londons underground-scen kommer SALTA bjuda på ett oförglömligt psy-trance-set denna natt!
Hon har spelat på festivaler så som Spirit Base och Midnight Sun och klubbar runtomkring i hela Europa. London, Berlin, Budapest, Barcelona m.fl
SALTA är känd för sina intelligenta och känslomässiga set, fyllda av rå energi och smutsigt sound! När Salta tar plats bakom däcken kommer ni få uppleva en musikalisk resa fylld med rå euforisk kraft och passionerad närvaro toppad med en tekniskt skicklig leverans. Missa inte detta!

DJ QFX
Växjös bas-galning tillika hjärnan bakom Baskalas har denna afton lovat att bjuda på det smutsigaste och hårdaste drum and bass-set Baskalas någonsin skådat under sina 9 år som Kunglig Hovleverantör av stenhård elektronisk musik i Växjö!

SWEDJAY
Exklusivt Techno set från en av de mest erfarna DJs som någonsin spelat på Baskalas. Med hundratals gig runtomkring i Sverige, topplaceringar på internationella listor m.m. Missa inte en grym resa från djupa techiga rytmer till slamrig stenhård köttig techno som får dig att känna som om du stod mitt på dansgolvet inne på Tresor!

DIURHUUS
Det är knappt att Diurhuus behöver någon introduktion, Växjös kung av HDM. Med wer gig i ryggen än 5 normalaktiva djs är han nyss hemkommen från Defqon.1, laddad med mängder av ny Hardstyle och Hardcore att slänga i ansiktet på er. Håll i er!

Vardagsrummet: Deep Down Low
Sitt namn till trots spelar Deep Down Low inte i källaren utan uppe i vardagsrummet. Med mänger av gig såväl i Sverige som utomlands är Deep Down Low en av Smålands mest aktiva djs. På allt ifrån stora festivaler till små nattklubbar levererar Deep Down Low softa, djupa och funkiga houseset, och denna kväll spelar han med glädje för alla er som vill vila dansfötterna ett litet tag från källarens rejv.