Parham

Datum: Lör 02/11
Kostnad: 150 Riksdaler

Dörrar 21, på scen 22. Förköp finns här.

Parham släpper EPn Vårt Paradis den 4 oktober, i samband med detta drar han på en omfattande klubbturné med 14 datum runt om i landet, och vi är glada och stolta att vi är ett av stoppen!

Parham har hyllats som en av Sveriges bästa textförfattare och vunnit priser för årets Hiphop på Manifestgalan samt nominerats i P3 Guld och Grammis. Han har tidigare gett ut två kritikerrosade album – Pojk 2014 och Hemma Här 2015. De senaste åren har han även släppt flera hyllade singlar som exempelvis Håller Mig Vaken, Allting Med Dig och Facetime.Våren 2018 släppte Parham sitt tredje hyllade album Torsken som streamats över 16 miljoner gånger på Spotify och i samband med albumreleasen åkte Parhamut på en omfattande Sverigeturné. Singeln Tranquilo feat. Mwuana sålde guld och har streamats 5 miljoner gånger. Under 2019 har Parham släppt två singlar – Fingertoppar och Bordsskick – spela den med ett klick nedan! I juli framträdde Parham på Allsång på Skansen tillsammans med Ana Diaz, och nu kommer han alltså till vår lilla källare för att möta en långt mindre exklusivare publik!

Don Simon
Don Simon – kraften bakom Bam Bam Club – varvar ner från sina sedvanliga partymixar och passar under kvällen på att bjuda på en svettig hiphop-mix.

Kvällen fortsätter med dans i källaren och mingel till dj en trappa upp – och hen som besökt konserten välkomnas att stanna till stängning kl 03.