Parham - Förköp slut, eftersläpp finns!

Datum: Lör 02/11 2019
Kostnad: 150 Riksdaler

Dörrar 21, på scen 22. Förköpsbiljetter är slut, men vi släpper ett antal platser i dörren. Från kl 20 kan man hämta ut köbiljetter i vårt vardagsrum och precis innan konsert släpper vi på ett antal av dessa. Missar du dessa sista biljetterna kan vi utlova hiphop på dansgolvet kvällen lång, med DJ QFX vid spakarna!

Från kl 23 är entré till båda våningarna 100 kr. Bullet Bar är som alltid lika gratis som en höstförkylning!

22 Mattis
Ytterligare en akt har tillkommit! Först ut på scenen ikväll är den f.d Växjöbon Mattis. Tidigare utgjorde han halva gruppen Mindfellaz men har nu sen en tid tillbaka etablerat sig som soloartist. Nu kommer han på återbesök för att återförenas med oss i musiken och värma upp kvällen scen med sin ordkonst.

Mattis – textförfattare och artist – är omtalad som en orkonstnär med ett varmt och organiskt sound. Han släppte den 31e maj en singel med producenten Alexander “Academics” Juneblad och är nu högaktuell med nysläppta singeln “Sönder” som tog sin in på bl.a. 100-listan, svenskrap och ALT.

22.30 Parham
Parham släpper EPn Vårt Paradis den 4 oktober, i samband med detta drar han på en omfattande klubbturné med 14 datum runt om i landet, och vi är glada och stolta att vi är ett av stoppen!

Parham+ har hyllats som en av Sveriges bästa textförfattare och vunnit priser för årets Hiphop på Manifestgalan samt nominerats i P3 Guld och Grammis. Han har tidigare gett ut två kritikerrosade album – Pojk 2014 och Hemma Här 2015. De senaste åren har han även släppt flera hyllade singlar som exempelvis Håller Mig Vaken, Allting Med Dig och Facetime.Våren 2018 släppte Parham sitt tredje hyllade album Torsken som streamats över 16 miljoner gånger på Spotify och i samband med albumreleasen åkte Parhamut på en omfattande Sverigeturné. Singeln Tranquilo feat. Mwuana sålde guld och har streamats 5 miljoner gånger. Under 2019 har Parham släppt två singlar – Fingertoppar och Bordsskick – spela den med ett klick nedan! I juli framträdde Parham på Allsång på Skansen tillsammans med Ana Diaz, och nu kommer han alltså till vår lilla källare för att möta en långt mindre exklusivare publik!

Dj QFX & Linkan
QFX som är snillet bakom våra superpopulära Baskalas-kvällar är rutinerad från spelningar på klubbar för EDM runtom Europa. Hans specialitet är således elektronisk dansmusik, men vad få vet är att han inledde sin dj-karriär med att spela just Hiphop. Denna kväll ska han ta sig och oss tillbaks till rötterna genom en helkväll av dansant hiphop. Som extra krydda på moset gästas QFX av Växjös hiphopnestor Linkan – hjärnan och rösten bakom massor av lokalproducerad hiphop de sista 15 åren. Duon utlovar alltifrån funkig amerikansk old-school till ny svensk trap. Och allt vi behöver göra är att dansa!