Bullet Bar-PREMIÄR - Releasefest Screamer + Hypnos

Datum: Fre 11/10
Kostnad: 100 Riksdaler

OBS. Just denna kväll gäller entré 100 kr från kl 21 till hela huset – från veranda i väst till Bullet Bar i öst! Förköp finnes EJ, utan kom i tid och inled förfesten. Inga stämplar utdelas, dvs utgång = hemgång.

Bullet Bar öppnar kl 16, gillestuga/konsertlokal kl 18, vardagsrummet är förstås öppet från 11.30. Hela huset håller igång till 03!

Tänk på att vi av säkerhetsskäl eventuellt måste stänga insläpp till delar av lokalerna, så håll dej vid scen om konserterna är dig kära!

Denna enorma kväll är det storslagen premiär för Bullets egna rock ‘n’ roll-bar: Bullet Bar! I Kafé de luxes finrums tidigare lokaler. Ni kan kallt räkna med en kväll kantad av korv, öl & hårdrock!
Som ketchup på moset firar Screamer samtidigt releasefest genom att spela själva, men också med Hypnos på scen!

22: Hypnos
Det klassiska göteborgsbandet Hypnos ställer man upp när kamraterna från Småland kallar, och lovar att leverera en intensiv show i högsta kaliber. Med fyra plattor i ryggen kommer de plocka ut den bästa hårdrocksmenyn för en het kväll på Bullet Bar! Bandet är just nu ute och plöjer mark med senaste skivan ”Set Fire To The Sky” som släpptes på The Sign Records i fjol. Intensiv dynamisk hårdrock när den är som bäst.

23: Screamer
I Screamers musik är det är det lätt att känna igen grunden som lades av de gamla legenderna. Allsångsvänliga refränger likt DIO och intensivt gitarrarbete likt Priest och Maiden även om Screamer har tagit fram sin alldeles egna tolkning av klassisk hårdrock.
Knäck upp bässan och följ med ut på the Highway Of Heroes – var dag är fredag i Screamers värld!

Della DM står för kvällens dj-spis i källaren. Hytt med näven till Accept, förbered dig på allsång till Iron Maiden och var inte blyg för en tryckare till Eagles, när småtimmarna är runt hörnet.

Välkomna!