Bam Bam Club: Kiihjano

Datum: Lör 28/09
Kostnad: 120 Riksdaler

Bam Bam Club fyller tre år och firar med en grym artist på scen: Kiihjano från Norrköping, som gjorde succé när han var här sist 2017!

Från kl 23 betalar anländande 120 kr. Konserten äger rum runt midnatt.

Kiihjano:
Kiihjano a.k.a. ”Di White Lion” är en reggae- & dancehallartist från Norrköping. Kiihjano har byggt upp ett stort bagage av låtar sedan sin officiella debut 2014 med singeln Respect. Sedan dess har han hunnit släppa 3 starka Ep’n och en rad explosiva dancehallsinglar och lyriska reggaesinglar.

Kiihjano har spelat flitigt runt om i Sverige de senaste åren – på allt från stora festivaler till exklusiva klubbgig. Detta har gjort honom till en scenvan artist, känd för sina hypade shower där ingen kan stå stilla!

2019 Har Kiihjano återgått till att göra musik på Engelska med singlar som Break Free, Mi Nah Afraid och Weh Dem a Gwaan och det ryktas nu att en ny Ep är på gång inom en snar framtid…

Selecta Don Simon
Simon är mannen som ser till att gång på gång ta fantastiska reggaeartister till Kafé de luxe och Växjö, genom sitt skötebarn Bam Bam Club. Efter att ha behagat oss i sommar med mer blandade stilar och genrer är han nu tillbaka i sitt naturliga habitat för att leverera de tyngsta reggae- & dancehallhitsen. Så spänn på dina bästa danssandaler och kasta dej ut i natten!

Får Kiihjano feeling kanske han greppar micken senare på natten för improvisation till Don Simon… Så var på plats och se till att han får feeling!

Välkomna!