Villa de luxe: Lunchföredrag med Irene Andersson

Datum: Ons 23/10
Kostnad: 125 Riksdaler

11.30-12: Servering av vegetarisk lunch.
Plats: Villa Deluxe

Föredrag inkl. lunch 125:-. Obs. ENDAST förköp, vilket görs precis här.

Nyhet: Hoffice-paketet
Köp till vårt Hoffice-paket för 100 kr extra: Tillgång till kontorsplats i Villa de luxe kl 9-15, inkl frukostmacka, kaffe/the hela dagen, juice, wifi, eftermiddagsfika. Görs samtidigt som köp av biljett till lunch och föredrag.

De väldigt populära lunchföredragen fortsätter att förgylla denna kalla men ack så vackra årstid. Kreativa Växjö handlar om ett samarbete mellan Kafé de luxe, Mer än Mat (MäM) och föreningen Talare som gör skillnad (TSGS)! Vi ser tillsammans ett behov av nätverkande utanför näringslivets expansions- och omsättningsfokuserade möten. En arena för alla som tror på att Växjö kan och vill gå sin egen väg där kultur, miljötänk, integration och den fria tanken utgör hållbarhet. Såväl arbetsbefriade som direktörer välkomnas!

Föredrag 12.15: Irene Andersson – Hypnos som ett verktyg att släppa dig själv fri
När känslor tar över och blir ett hinder i ditt liv, som tex en fobi. En föreläsning som beskriver hur hypnos kan hjälpa att förstå varför man reagerar som man gör, fast man inte vill.

Idépresentation:
Mellan ca 12.45 och 13.00 kommer det i samband med varje föredrag att finnas möjlighet för den som vill att kort presentera och diskutera en idé inom ramen för Kreativa Växjö, något som kan göra staden lite roligare eller mer kreativ/hållbar. Kanske får hen gehör i publiken så att idén blir verklighet!

Efter föredrag och idéprensentation välkomnas alla att stanna för kreativa samtal, diskussioner eller bara vanlig hederlig gemenskap över en kopp nymalt kaffe.

Välkomna!