Villa de luxe: Lunchföredrag med Sofi Aronsson

Datum: Ons 20/11 2019
Kostnad: 125 Riksdaler

11.30-14: Servering av vegetarisk lunch.

12.15: Föredrag om ca 30 min
Lunchföredrag inkl. lunch kostar blott 125:- vid förköp senast dagen innan (150:- på plats om biljetter finns kvar). Förköpet görs precis här

Nyhet: Hoffice-paketet
Köp till vårt Hoffice-paket för 100 kr extra: Tillgång till kontorsplats i Villa de luxe kl 9-15, inkl frukostmacka, kaffe/the hela dagen, juice, wifi, eftermiddagsfika. Görs samtidigt som köp av biljett till lunch och föredrag.

De väldigt populära lunchföredragen fortsätter att förgylla denna kalla men ack så vackra årstid. Kreativa Växjö handlar om ett samarbete mellan Kafé de luxe, Mer än Mat (MäM) och föreningen Talare som gör skillnad (TSGS)! Vi ser tillsammans ett behov av nätverkande utanför näringslivets expansions- och omsättningsfokuserade möten. En arena för alla som tror på att Växjö kan och vill gå sin egen väg där kultur, miljötänk, integration och den fria tanken utgör hållbarhet. Såväl arbetsbefriade som direktörer välkomnas!

Föredrag: Sofi Aronsson: Dejta ditt andetag.
Vad sägs om en mirakelmedicin utan biverkningar som gör dig alert, kreativ, fokuserad, modig, ger dig bättre sömn, balanserar hormonsystemet och är förträffligt när det handlar om stresshantering? Är lättillgängligt, gratis, kan utföras när som helst och är något du redan gör – ANDAS!
En föreläsning om Ditt briljanta andetag med enkla prova på tekniker du kan använda i vardagen för att andas rätt och hur en ynka tre minuters andningspaus kan boosta ditt välmående.

Sofi Aronsson är konstnär, kreativ coach och kundaliniyoga lärare.

Föredragshållare: Sofi Aronsson

Idépresentation:
Mellan ca 12.45 och 13.00 kommer det i samband med varje föredrag att finnas möjlighet för den som vill att kort presentera och diskutera en idé inom ramen för Kreativa Växjö, något som kan göra staden lite roligare eller mer kreativ/hållbar. Kanske får hen gehör i publiken så att idén blir verklighet!

Efter föredrag och idéprensentation välkomnas alla att stanna för kreativa samtal, diskussioner eller bara vanlig hederlig gemenskap över en kopp nymalt kaffe.