Villa de luxe: Lunchföredrag med Ulrika Ringeborn

Datum: Ons 18/12 2019
Kostnad: 125 Riksdaler

11.30-14: Servering av vegetarisk lunch.

12.15: Föredrag om ca 30 min
Lunchföredrag inkl. lunch kostar blott 125:- vid förköp senast dagen innan (150:- på plats). Förköpet görs precis här

Nyhet: Hoffice-paketet
Köp till vårt Hoffice-paket för 100 kr extra: Tillgång till kontorsplats i Villa de luxe kl 9-15, inkl frukostmacka, kaffe/the hela dagen, juice, wifi, eftermiddagsfika. Görs samtidigt som köp av biljett till lunch och föredrag.

De väldigt populära lunchföredragen har nu funnits vid vår sida och vidgat vårat medvetande under höstens mörka timmar. Den 18 december sluter vi cirkeln med föreläsaren Ulrika Ringeborn. Kreativa Växjö handlar om ett samarbete mellan Kafé de luxe, Mer än Mat (MäM) och föreningen Talare som gör skillnad (TSGS)! Vi ser tillsammans ett behov av nätverkande utanför näringslivets expansions- och omsättningsfokuserade möten. En arena för alla som tror på att Växjö kan och vill gå sin egen väg där kultur, miljötänk, integration och den fria tanken utgör hållbarhet. Såväl arbetsbefriade som direktörer välkomnas!

Föredrag: Ulrika Ringeborn: Prata med dig själv – och du får svar!
Har du någon gång hört någon säga att ”jag pratar med mig själv för då får jag så bra svar”? Det ligger faktiskt en hel del i detta!
Ulrika Ringeborn är föreläsare, författare och International Coach, certifierad enligt International Coaching communitys regler. Hon berättar om de möjligheter och positiva effekter som finns med coachning enligt denna särskilda struktur som på ett opartiskt sätt syftar till att hitta svar och bidra till personlig utveckling.

Föredragshållare: Ulrika Ringeborn

Idépresentation:
Mellan ca 12.45 och 13.00 kommer det i samband med varje föredrag att finnas möjlighet för den som vill att kort presentera och diskutera en idé inom ramen för Kreativa Växjö, något som kan göra staden lite roligare eller mer kreativ/hållbar. Kanske får hen gehör i publiken så att idén blir verklighet!

Efter föredrag och idéprensentation välkomnas alla att stanna för kreativa samtal, diskussioner eller bara vanlig hederlig gemenskap över en kopp nymalt kaffe.