Baskalas de luxe 7.1

Datum: Lör 14/12 2019
Kostnad: 120 Riksdaler

För sjunde gången styr Baskalasbesättningen upp dansen i vår kära gillestuga och utlovar (som alltid) ett böljande ljud-, ljus- & danskalas non stop från 22 till 03, när vår underjordiska dansbana förvandlas till en veritabel ravefest!

Denna gång bjuder Baskalas på den fläskigaste line up i Baskalas 10åriga historia! En del överraskningar under kvällen kommer det också bjudas på!

En ravefest precis som man vill ha den med överdrivet mycket bas, riktigt fläskigt med laser, ett hav av movingheads och vanvettiga stroboskopblixtar. Och som grädde på moset helt fritt från illegala droger!

★ ASEA ★ [SE/Frequency]
Ett kärt återseende för er gamla Baskalas-rävar som varit med ett tag! För er som minns tillbaka ca 10-12 fester kommer förmodligen ihåg vilken otroligt engeri och tajt ser ASEA bjudit på tidigare fester!

Började karriären med att vända vinyl på diverse rave runtom i Göteborg.
Startade senare starta den legendariska Frequency Drum and Bass Göteborg tillsammans med Niklas.

Lirat på otaligt svartfester runtomkring i Göteborg och Stockholm.
Delat scen med artister som Total Recall, Boj Lucki, Jaxx För att nämna några.

Den snabba och hårda basslingan – den feta selektionen av tunes – det garanteras mayhem på dansgolvet.
ASEA är känd för sina snabba mixar och tung selektion av röjjig Drum & Bass.

★ NAXON [SE/MT] ★
MIB CREW/Frequency
En av grundarna till Frequency och har de fyra senaste åren varit verksam i det internationella crewet MIB CREW.
Med över två decenniers erfarenhet har Naxon spelat runt om Europa/USA & har spelat ihop med bland annat Optiv, Submorphics, Seba, Akov, Bifidus Aktif, Tippa Irie, General Levy, A-Cray, Kisscut, MC Grima och med flera.
Räkna med en salig jävla blandning av DnB som svänger helt enkelt!

★ SALTA aka Terpsichore ★[GBG]
Göteborgs Psy-Trance drottning återvänder till Växjö igen efter hennes brutalt tajta set på förra Baskalas!!

Med sina rötter i de svenska skogarna och med flera års erfarenhet från Londons underground-scen kommer SALTA bjuda på ett oförglömligt psy-trance-set denna natt! Hon har spelat på festivaler så som Spirit Base och Midnight Sun och klubbar runtomkring i hela Europa. London, Berlin, Budapest, Barcelona m.fl
SALTA är känd för sina intelligenta och känslomässiga set, fyllda av rå energi och smutsigt sound! När Salta tar plats bakom däcken kommer ni få uppleva en musikalisk resa fylld med rå euforisk kraft och passionerad närvaro toppad med en tekniskt skicklig leverans!

★ Benoît Dervieux ★ [FR]
Med den klassiska franska house i ryggmärgen kommer Benoît leverera att varmt set fyllt av house/deep/tech och Chicago.
Dessa set är alltid något utöver det vanliga! Missa inte detta!

★ SWEDJAY ★
Exklusivt Techno set från en av de mest erfarna DJs som någonsin spelat på Baskalas. Med hundratals gig runtomkring i Sverige, topplaceringar på internationella listor m.m. Missa inte en grym resa från djupa techiga rytmer till slamrig stenhård köttig techno som får dig att känna som om du stod mitt på dansgolvet inne på Tresor!

★ DIURHUUS ★
Det är knappt att Diurhuus behöver någon introduktion, Växjös kung av HDM. Tekniskt sett i världsklass och erfarenheten så det bara skriker om det kommer Diurhuus langa upp Hardstyle och Hardcore som slår hårt i bröstet. Håll i er!

★ Dante Viscovi ★
Musikalisk och talangfull som få bjuder Dante upp till softa tongångar på övervåningen för alla er som inte orkar dansa non stop! Ambient, lounge, chill out!
Allt från Aphex Twin till Café del mar!

Entré 120 kr till båda våningarna från 22, separat i källare (endast tillgängligt för betalande) till kl 00.