Sara Parkman & Vesper

Datum: Fre 15/11 2019
Kostnad: 195 Riksdaler

Sara Parkman är folkmusik, prästbarn, synth, pop, poesi och bara helt jävla underbar! Med det nya albumet Vesper i ryggen kommer hon nu till Kafé de luxe den 15 november!

Plats: Kafé de luxe
Dörrar: 20.30, på scen 21.
Pris: 195 Riksdaler
Förköp

Du glada ägare till ett stycke biljett, och även du utan biljett, får även favören att gå på Bullet Bar-spelningen senare på kvällen. Mer info “här”: Bullet Bar: Erik Lazaroff & Hökarna:http://kafedeluxe.se/?event&id=3686

Sara Parkmans andra soloalbum är titulerat Vesper efter det latinska ordet för aftonbön. Genom Vesper gräver Sara där hon och hennes förmödrar och färder stått – nära kyrkan.

VESPER är en fortsättning och ett flöde som bygger vidare på det spår Sara slagit in på under de senaste åren. Det är ett album som handlar om inre rum, tvivel och det radikala i att tro på någonting. Det är de kulturella såväl som musikaliska arven som här utforskas och tolkas genom distade tramporglar, körer, minimalism och evighetspolskor.

VESPER är och ger eko över generationsgränser, nationsgränser, trosgränser. VESPER är hjärtat som växer när “du måste finnas” allsjungs på Rågsveds karaoke. VESPER är skavsår, rosor och läppstift. VESPER är blanka ögon när vinden dånar över fälten och du inte kan urskilja var du slutar och naturen börjar. VESPER är det svartkalla isvattnet innan bastun omfamnar dig igen. VESPER är det latinska ordet för aftonbön VESPER är ångesten, knutna nävar och nära till fulgråten (men det är okej). VESPER går dit det känns. VESPER är poesi, tryggheten, hemmahamnen.