Pride de luxe - Återuppståndelsen!

Datum: Lör 12/10
Kostnad: 100 Riksdaler

100 kr från kl 23, innan dess gäller fri entre!

Gay de luxe gick nyss i graven under högtidliga former. Ur askan reser sig nu ett nytt HBT-Qoncept under namnet Pride de luxe!

21.30: Pride Quiz de luxe
Det nya spännande, glittrande värdparet Lessie Jesus & Sissy Saint bjuder populärmusikalisk frågesport. De lockar oss med raffinerade frågor, flotta vinster & lika välkomnande som gränslös atmosfär! Räds inte att komma laglös, vi hittar ditt drömteam på plats.

23: Jesus-queernaval med Änglastepp
Knappt har vi hunnit pusta ut efter segeryra/förlustgnissel innan vi kastas in i salig Jesus-qeernaval! Precis som alla tilläts agera lucia i lågstadiets tåg får vi nu ett antal år senare alla vara kristus. Eller lakritstroll, eller ärkeängel med steppskor för den delen! Klä dej invändigt och/eller utvändigt och ge dej hän i musikalisk extas till livs levande queernavalsmusik!*

23.30-03: HBT-Qlubb med Heavenly Hampus
Denna kväll är det vår favorit-dj Heavenly Hampus som bjuder upp till hejdlös dans för alla med nån slag rytmkänsla och öppna sinnen! Brett, smalt, skamlöst, glädjefyllt och denna kväll med heta karnevalsrytmer på skivspelarna!

Den som vill varva karnevalsstämningen med småsvängig musik i stilfull miljö och fantastiska drycker rekommenderas att titta förbi Villans Vinylbar där vi denna kväll har besök av SIR ALAN som skämmer bort oss med svängig jazz, funk och soft disko!

I Bullet Bar bjuds det som alltid öl, korv & hårdrock (utan entréavgift!) och besökare på Pride de luxe kan smidigt ta sig dit och tillbaks genom vinkällaren.

*Vi vet att detta låter kryptiskt, men det kommer bli lättsam och skojig fest för frisinnade människor av alla (myndiga) åldrar, färger och former!