Bullet Bar: Erik Lazaroff & Hökarna

Datum: Fre 15/11 2019
Kostnad: 0 Riksdaler

Dörrar 22.30, på scen 23. FRI ENTRÉ!
Vart: Bullet Bar

Rockmusik på svenska, behövs det mer sånt?...JA! Säger bandets medlemmar och vi är inte sena att instämma. Inte när det låter så här fantastiskt bra!

Erik Lazaroff & Hökarna har längtat “hem” till södra Småland och vi har längtat minst lika mycket efter dom. Äntligen korsas våra vägar igen. Bildat sommaren 2015 i Stockholm har bandet låtit debutalbumet växa fram genom att varva inspelningssessioner med att lufta materialet live.

Den 15 november gästas Bullet Bar-scenen av musik från debutalbumet. Bandet hymlar inte med att de flesta av rockens dinosaurier finns där som influens på skivan, men att de svenska texterna ger ett intimare och mer direkt tilltal.

– Vi har inte velat stressa fram det här, det har fått ta lite tid för att bli nåt som vi är hundra procent nöjda med, berättar Erik Lazaroff, sångare, gitarrist och låtskrivare. – Målet var att göra en platta som länkar ihop Pugh’s ”Bolla och rulla” med Roky Erickson’s ”The Evil One” och det tycker jag vi har lyckats ganska bra med, säger Erik Lazaroff.

Varför inte ta en liten lyssning här: