40-Årsfest med Kajsa Grytt

Datum: Fre 13/12
Kostnad: 195 Riksdaler

Kajsa Grytt 40-årsfest!
Kajsa är en av landets mest betydelsefulla rockartister någonsin. Kajsa är också landets okrönta ”punkdrottning” jämte ”punkkungen” Thåström, fast ingen av dem vill vara vare sig drottning eller kung…

För att fira dessa enastående 40 år har Kajsa bestämt sig för att spendera och dela detta med er i form utav en intim konsert. Vi får såväl, Tant Strul, Kajsa & Malena, och solo!

Förköp för ringa 195 riksdaler inhandlas här.
Dörrarna slås upp 20.00 och det blir två set på scen. Det första setet är 21.00. Med det sagt lämnar vi åter över ordet till Kajsa:

Hej!
Nu har jag äntligen kommit på hur jag ska fira mitt 40 års jubileum. Att jag har fått vara med om allt det här underbara med Tant Strul, Kajsa & Malena, min solotid, turnéerna och alla totalkreativa inspelningar. Jag ska fira det ihop med er, publiken. Inte som en vanlig konsert utan mera som en fest. Vi har ju gjort det här tillsammans.

Jag vill hänga med er, käka med er och såklart spela för er. Ni ska vara med allihop, även om ni inte känner varandra, utan liksom haft mig för er själva och inte vet vem ni ska gå dit med. Eller är rädda för att känna er för unga, eller för gamla eller för vanliga eller för sneda och vinda. Ni ska komma och möta varandra och möta mig.

Vi som gillar min musik, min röst och mina texter har verkligen någonting gemensamt. Det finns ingen tvekan om det. Vi bör fira och festa för 40 år tillsammans. Det vill jag.

Möt mig på välkomstdrink innan jag spelar med mitt band, med bl.a. Malena Jönsson. Efteråt är det efterfest med DJ och mina favoritlåtar.

Kajsa Grytt