Paul Rey▀

Datum: Fre 29/11 2019
Kostnad: 100 Riksdaler

Det är få förunnat att som blott 26 år gammal ha upplevt de milstolpar som Paul Rey har varit med om. Han har redan hunnit turnera i USA, släppt platinasäljande singel med Snoop Dogg & Arman Cekin samt imponerat så pass starkt på legendaren Quincy Jones att han numera agerar Pauls mentor.

Kom till scenens källare för att uppleva den lite mer avskalade Paul Rey för en mysig och intim akustisk spelning. Missa inte denna nya men mogna stjärna…

Dörrar: 21.30
På scen: 22
Entré: 100 Riksdaler – FÖRKÖP HÄR

Paul Rey
Paul Rey är utsedd till Framtidens Artist och har mycket på gång och flera uppskattade singlar på Spotify. Med sin starka röst, texter som berör och en mix av soul- och bluesinfluenser skapar han lättsam pop som är svår att sitta still till.

I våras släppte Paul Rey låten “Good For Me” som premiärspelades på 10 000 meters höjd på ett plan på väg till Austins musikfestival SXSW. Efter det har han spelat på Brilliant Minds inför bland annat Barack Obama och medverkat på med RIX FM Festival i flera städer.

Den 4 oktober släpptes Paul Reys nya låt “Hurt” som du kan lyssna på nedanför. På After School de luxe kommer Paul framföra ett par utvalda låtar live på scen!

Kom i rätt stämning och lyssna på bland annat nya singeln “Hurt” här:

Välkomna!

Foto: Niklas Gustavsson – Fler bilder kan ses på Rockfoto.nu