Paul Rey

Datum: Fre 29/11
Kostnad: 100 Riksdaler

Det är få förunnat att som blott 26 år gammal ha upplevt de milstolpar som Paul Rey har varit med om. Han har redan hunnit turnera i USA, släppt platinasäljande singel med Snoop Dogg & Arman Cekin samt vid ett möte imponerat så pass starkt på legendaren Quincy Jones att han numera agerar Pauls mentor.

Kom till scenens källare för att uppleva den lite mer avskalade Paul Rey för en mysig och intim akustisk spelning. Missa inte denna nya men mogna stjärna…

Dörrar: 21.30
På scen: 22
Entré: 100 Riksdaler – FÖRKÖP HÄR

Paul Rey
Utsedd till Framtidens Artist har han mycket på gång och flera uppskattade singlar på Spotify. Med hans stora röst, texter och med mixen av soul- och bluesinfluenser bjuder han på lättsam pop som är svår att sitta still till.

I våras släppte Paul Rey låten “Good For Me” som premiärspelades på 10 000 meters höjd på ett plan på väg till Austins musikfestival SXSW. Efter det har artisten spelat på Brilliant Minds inför bland annat Barack Obama, medverkat på flera stopp med RIX FM Festival och även TV4:s Sommarkrysset. Den 4 oktober släpptes nya låten “Hurt”.

Kom i rätt stämning och lyssna på bland annat nya singeln “Hurt” här:

Välkomna!