Tillbaka till åttiotalet: Torsson

Datum: Lör 01/02 2020
Kostnad: 295 Riksdaler

Dörrar 20. Torsson på scen kl 21. Biljetten finns HÄR:http://kafedeluxe.se/?info&id=62 och i denna ingår entré till efterföljande Tillbaka till 80-talet med årtiondets färgglada musik spelat av djs i husets alla hörn!
21-årsgräns från kl. 23 alt. stammiskort om man är 18 men inte 21.

80-talet med Torsson
En fredagskväll i november 1976 avslutade Torsson sin allra första konsert på Lilla Teatern i Lund. Bandmedlemmarna tyckte, trots publiken på tre personer, att det hade gått rätt bra och bestämde sig för att för att fixa en spelning till. Nu har det gått 42 år och Torsson fortsätter som om inget har hänt.

Torssons musik är och har alltid varit svår att placera in i ett fack, då de ständigt revolterat genrebeskrivningar, men till ytan är de progginfluerad och bär drag av såväl country, pop och rock.

Under denna fest för allsköns 80-talsmusik har bandet utlovat något unikt, då repertoaren för kvällen till 100% består av de låtar som släpptes under just 80-talet. Vi har alltså att vänta oss godbitar från album som “En svensk tiger”, “Lingonplockning” och “ELMIA – Jordbruksutställning”.

Thomas Holst – gitarr, orgel, piano, sång
Dan Persson – bas, sång
Michael Sellers – gitarr, lapsteel, sång
Rikard Swärdh – trummor
Bo Åkerström – sång, gitarr

Välkomna!