Bam Bam Club: sLim Prince

Datum: Lör 09/11 2019
Kostnad: 120 Riksdaler

Bam Bam Club fortsätter att leverera grymma artister! På scen ikväll står sLim Prince, som utlovar ett rejält party när han kombinerar afrikanska trummor med enkla popmelodier och kärleksfulla texter. Ett afrobeat-sound ovant men älskvärt för skandinaviska öron.

Spelningen drar igång vid midnatt.

Från kl 23 betalar anländande 120 kr i entré. 21-årsgräns från kl. 23 alt. stammiskort om man fyllt 18 men inte 21.

sLim Prince
Prince Alalu (sLim Prince) är född i Lagos i Nigeria, men som tonåring flyttade han till Sverige. Några år senare bestämde han sig för att följa sin dröm om att bli musikskapare och sig därför till The Music College och Högskolan för scen och musik vid Göteborgs universitet.

sLim Prince har under några år sporadiskt släppt låtar som blivit mycket omtyckta. Dock var det först i år som han debuterade med sin första fullängdare ”Dorcas”, och med det i bagaget garanteras en energifylld live-upplevelse som kommer lämna er med hunger efter mer.

Med sig på scen har sLim Prince Dj LV från Göteborg, med många års rutin från Västkustens fetaste afrobetsklubbar.

Selecta Don Simon
Selecta Don Simon är kraften bakom succéklubben Bam Bam – och har de senaste åren tagit fantastiska reggaeartister till vår lilla scen! Som alltid bjuder Don Simon på det bästa av reggae, dancehall, soca & annan rytmisk dansmusik. Och om stämningen är rätt kanske Princen själv greppar micken och ansluter sig till Don Simon framåt natten och gör dansgolvet hetare än hett!

Selecta Mojo
Vi får denna kväll lyssna till stadens nya reggae- & dancehall-dj när Selecta Mojo värmer upp källaren med tunga baktakter.

Välkomna!