Tillbaka till Nittiotalet

Datum: Lör 30/11 2019
Kostnad: 100 Riksdaler

En helkväll som hyllar det bästa tillika värsta årtiondet. Dj’s bjuder nittiotalsmusik av olika slag – i varje rum av en egen genre.
100 kr i inträde gäller från kl 23.
21-årsgräns från kl. 23 alt. stammiskort om man är 18 men inte 21.

Gillestugan: Dj Robin & Jonatan
Denna gången skruvar vi upp volymen med all things 90-tal. Det blir välkända melodier och bortglömda guldkorn. Sväng och dans till eurodisco, reggae och RnB.
Fyll på PEZ-behållaren och stoppa hockeypulver i snusdosan, så kör vi!

Vardagsrummet: Dj Suwat Khanh
Han är inte bara sångare och basist i det Växjös postrockband numero uno Final Days Society, utan han kan även konsten att förvandla vårt vardagliga rum till alternativ nittiotalsextas! Denna kväll bjuder Suwat allt från hiphop till indiepop, soul till grunge och toppar med enstaka oumbärliga hardcore- & punkhits. Tack vare en uppväxt med MTV som sin bästa kompis VET Suwat precis hur en nittiotalsstämning ska sättas!

För den som hellre befinner sig i ett annat decennium och/eller hus erbjuds som alltid trivsel till DJ-vald musik i våra andra lokaler, båda med fri entré:

Bullet Bar: Anneli & Tryggve
Anneli & Tryggve spelar vinylskivor med följande innehåll: Rock, hård rock, hårdrock, hårdare rock samt hårdare hårdrock.

Villans Vinylbar: Håkan & Louise
Stadens pop-par nummer ett lever i symbios med musiken. De är låtskrivare, producenter, ledare för band som I don’t speak french, Stranded Mermaid & Dum i Huet. Efter långvarigt och träget tjat tar de sig nu äntligen över gatan från studion i Uffes Källare för att bjuda oss mingelvänlig musik! Vad kommer de spela då? “Indiepop och vintagedoftande snurr från jordens alla hörn”, såklart!