19-21: After School de luxe

Datum: Fre 29/11 2019
Kostnad: 50 Riksdaler

Denna kväll inleder vi med drogfri ungdomsklubb i källaren. Alla Växjös högstadieelever välkomnas till en fullmatad klubbkväll för bara 50 kr och – tro det eller ej – ALLA intäkter går till musikhjälpen i P3!

19: Dörrarna öppnas
Servering av alkoholfria drycker, nypoppade popcorn, godis mm. Djs spelar skön musik. Garderob ingår.

20: Paul Rey
Paul Rey är utsedd till Framtidens Artist och han mycket på gång och flera uppskattade singlar på Spotify. Med sin starka röst, texter som berör och en mix av soul- och bluesinfluenser skapar han lättsam pop som är svår att sitta still till.

I våras släppte Paul Rey låten “Good For Me” som premiärspelades på 10 000 meters höjd på ett plan på väg till Austins musikfestival SXSW. Efter det har han spelat på Brilliant Minds inför bland annat Barack Obama och medverkat på med RIX FM Festival i flera städer.

Den 4 oktober släpptes Paul Reys nya låt “Hurt” som du kan lyssna på nedanför. På After School de luxe kommer Paul framföra ett par utvalda låtar live på scen!

Kom i rätt stämning och lyssna på bland annat nya singeln “Hurt” här:

Efter konserten blir det en ca en halvtimme dans till dj innan vi kl 21 stänger vår första after school. Om allt går så bra som vi hoppas blir det fler After School-kvällar i vår!