Releasefest bullet bar: Bellybuster

Datum: Fre 27/12 2019
Kostnad: 150 Riksdaler

Release på riktigt. Bellybuster släpper vinyl och CD!

Dörrar 20.30
Johnny cash trio 21.30
Bellybuster 22.30
Efterfest med dj uppe i Bullet Bar 23.30-03

Entré inkl skiva 250 kr, utan skiva kostar det 150 kr. Förköp finns HÄR.

Bellybuster
Sammansvetsade genom kamratskap, envishet och en gemensam vilja att leverera högoktanig och förstklassig rock’n’roll är Bellybuster äntligen här med sin debutskiva When the Morning Comes. För att uppnå sin vision värvade man stjärnproducenten Gene ”Machine” Freeman (Clutch, Lamb of God, Crobot m.fl) som mixare och resultatet är sannerligen en magnifik rock’n’roll-platta.

Kom och fira vinyl- och CD-releasen av det purfärska albumet “When the Morning Comes” med oss!

When the Morning Comes finns (som ses ovan) tillgänglig på streamingplattformarna redan nu, men det är ju inte förrän man kan ta på ett album, vrida lite på det och klämma lite på det som det blir på riktigt. Och nu kan man det! På releasefesten den 27e december kan man införskaffa antingen vinylen eller CDn. Eller både och! Det enda sättet att säkra ett exemplar är via förköp. Svettig rock n’ roll utlovas!

The Johnny Cash tribute trio
Som uppvärmning kommer The Johnny Cash tribute trio att få lokalen att koka med (som namnet avslöjar) både kända och ännu mer kända låtar ur repertoaren. De spelar Johnny Cashs repertoar i det minimala, ursprungliga formatet.

Nu blir det fest. På riktigt!