Tillbaka till Sjuttiotalet

Datum: Lör 28/12 2019
Kostnad: 100 Riksdaler

Förfest i gillestugan från kl 20. 100 kr från kl 22. (21-årsgräns från kl. 23 alt. stammiskort om du är 18 men inte 21). Entré genom Bullet Bar – så betalande kan smidigt passera mellan våra båda ställen under kvällen.

Efter succén med våra “tillbaka till” – kvällar som hyllat 80, 90- och 00-tal är det nu dags att gräva ännu djupare i skivbackar och garderob för att återvända till 1970-talet! Detta var tiden då byxorna fladdrade kring vaderna, glasögonbågarna och polisongerna var bredare än någonsin och vi helt enkelt inte kunde få nog av orange, brunt och storblommigt!

20-22: Förfest i gillestugan! Vi värmer upp med fri entré, sjuttiotalsmusik och servering av mat (väntetid vid hög belastning) och dryck till förmånliga priser – om än inte desamma som på sjuttiotalet!

Gillestugan: Dj Vargas & Heavenly Hampus
De båda rutinerade och omtalade musikälskarna kommer under kvällen att spela kända beprövade gamla hits från 70-talet. Både svenskt och utländskt har de utlovat.

Vardagsrummet: Sir Alan of London
Ursprungligen från London men numera bosatt i Villtofta kommer Sir Alan och bjuder på soul, funk, motown & disco! Fokus lägger han i synnerhet på sjuttiotalets groove och sväng något som synnerligen passar för ikväll. Så yva upp torsdags-polisongerna, snöra discodojorna och kom digga loss!

Bullet Bar: Skivor från Elm Street
Ulf Elm är vän med Bullets Gustav & Hampus ända sedan högstadietiden. Tillsammans spenderade de massor av kvalitetstid på Uråsas inofficiella fritidsgård “Frittan” – där TV-spel & hårdrock njöts till lokalproducerad dryck serverad ur plastdunk. Denna kväll har Elm sin Kristina med sig vid mixern och de båda utlovar en kväll av 100% hårdrock från det gyllene 70-talet.

Välkomna!