Standup: Petrina Solange - Flyttat till Palladium

Datum: Lör 28/03
Kostnad: 250 Riksdaler

För att laglydigt följa Folkhälsomyndigheten riktlinjer och erbjuda en bättre anpassad miljö har eventet flyttats till Palladium. Befintliga biljetter gäller och tiderna är oförändrade.

Dörrar 19.30 Show 20! Föreställningen är ca 90 min inkl paus. Förköpsbiljetterna är slutsålda sedan länge, och extraföreställning blir det 10 september.

PETRINA SOLANGE – NU ÄR JAG HÄR

Fråga vem som helst som har lite koll på svenska stand up-scenen och alla kommer svara samma sak. Ingen är roligare än Petrina Solange. Men ända sen starten på sin karriär har Petrina ändå låtit publiken längta. Jättelänge. Men nu är det slut med det. Sveriges roligaste ger sig ut på sin första soloturné.

Petrina är en flerfaldigt prisbelönt komiker och en självklar publikfavorit oavsett stad eller valet av ämne hon pratar om på scenen. Med föreställningen ”Nu är jag här” ger hon sig nu ut på sin första Sverigeturné med en helt egen föreställning. Som vanligt är inget ämne fredat. Petrina låter hälsa att publiken kan vänta sig reflektioner och grova skämt kring könsroller, Skånes usla självförtroende, prostitution, aborter och mycket mer.

Petrina Solange är född 1990 och uppvuxen i Degeberga i Skåne. Redan 2013 vann hon Årets Nykomling på Svenska stand up-galan och blev sedan utsedd till Årets Kvinnliga Komiker både 2015 samt 2018. Hon har medverkat i flera säsonger av SVT’s Släng Dig i Brunnen, Parlamentet på TV4 och Confessions på Comedy Central. Hon driver även podcasten Måndag samt ståuppklubben Under Jord i Malmö.

Välkomna!