Julafton för alla

Datum: Tis 24/12 2019
Kostnad: 0 Riksdaler

Välkomna på alkohol- och kostnadsfritt julaftonfirande för ALLA kl 12-18.

Detta är långt ifrån vilken dag som helst på vår kära krog. Ingen försäljning kommer att ske, utan vi ämnar bjuda på allt vad huset har att komma med – undantaget alkoholhaltig dryck! Vi välkomnar varmt såväl stora som små sponsorer att hjälpa oss med detta.
I bössor betalar var och en sedan den summa man har råd med – pengar som går rakt till Kvinnojouren Blenda (se nedan).

Saknar du någon att fira julen med? Har du svårt att få tid och/eller pengar att räcka till? Eller tycker du julen hemma ställer för höga krav? Kom och ta del i ett kravlöst och fritt firande för gammal som ung, sned som rak, fattig som rik. Varmt välkomna!

Kvinnojouren Blenda
Överskott från dagen går till Kvinnojouren Blenda och deras oskattbara arbete för ett jämställt Växjö fritt från våld. Läs mer om Blenda här. Har du inte möjlighet att donera en peng på plats, finns alltid möjlighet att swisha organisationen på nummer 123 313 87 81.

Sponsorer & donatorer
Vill du eller ditt företag vara med och möjliggöra firandet? I så fall välkomnas alla att lämna in inslagna julklappar med ett värde på max 100 kr/st och en etikett med lämplig ålder på mottagare. Paket mottages dagtid 22 samt 23 december. Evt. överblivna paket går till Kvinnojouren Blenda.
Har ni julmat och dryck i överflöd? Avtala med Gustav och kom och lämna dagen innan eller samma morgon.
Större sponsorer omnämns självklart i såväl eventet som tackmeddelande i sociala medier.

Medhjälpare
Alla är välkomna att bidra med det de kan. Plocka undan disk, städa (maila gärna oss i så fall!), spela en sång, koka knäck, sätta en surdeg, hugga en gran, eller bara bjuda på sin närvaro!

För information och samordning kontakta vår källarmästare Gustav.

Varmt välkomna i signad juletid!