Jazz i Växjö: Nuaia (DK/SWE) + Josgrejen + support

Datum: Fre 21/02
Kostnad: 195 Riksdaler

Dörr kl. 18.30, på scen kl 19.

Entré: Ordinarie 195 kr, ungdom/studerande 100 kr, FJiV/Dakapo/Sensus 150 kr. Förköp finns här.

JAZZMIDDAG (Biljett till spelningen ingår ej)
Köp med biljetten till kvällens hemliga vegetariska varmrätt för 150 kr! Maten avnjuts kl 17 i sällskap med musiker & förening. Förköp på detta finns här

19: FÖRBAND LISEN WALTER KVARTETT
Lisen Walter kvartett är en nybildad konstellation från Sankt Sigfrids folkhögskola. Men en simpel sättning bjuds det på både nyskrivet material och svängiga standards.

Lisen Walter – Sång
Albin Lindmark – Piano
Jakob Evert – Bas
Oscar Johansson – trummor

20: NUAIA
Den svensk-danska fri-popgruppen Nuaia skapar en mix av jazz, fria improvisationer, pop och electronica. I ett universum där sång, trummor och akustiska ljud möter elektroniska ljudlandskap, föds personliga berättelser som förmedlas med en ovanlig intensitet och närvaro.

Genom sammanflätandet av pop och electronica har de lyckats med vad många band drömmer om, att skapa sitt eget, personliga ljudlandskap.

21: JOSGREJEN
Josgrejen är en elektronisk trum- och synthduo som skildrar känslan av juicens olika beståndsdelar. De bestämde sig för att utforska gränslandet mellan experimentell musik och klubbvänlig dansmusik och fann att frukt var den gemensamma nämnaren. Varje låt är en upplevelse av en frukt som således blir Jos.

2018 släppte de sin första EP och gjort spelningar så väl i Skåne som i Tyskland. Nu är de redo att ge Kafé de luxe en organsik smak till josen och en färgrik upplevelse för publiken.
Hur låter en frukt?!

22 JAM
Om känslan infinner sig så blir det även lite spontant jamande från banden som spelat

EFTERJAZZ MED SKÅNE-HAMPUS & CHICAGO-STEFAN
Förflytta er till varmare breddgrader med soul-dränkta toner, värmande jazz, böljande funk och ett stänk av hiphop. Hampus och hans långväga gäst från Amerika ackompanjerar kvällens bägge konserter med välvalt vax och musiken ni inte visste att ni alltid önskat er.
Dj-duon kommer inleda i källaren och sen förflyttas kalaset upp en våning när klockan är slagen.

Hela härligheten är ett samarrangemang med Jazz i Växjö. Varmt välkomna!