Tillbaka till 10-talet

Datum: Fre 03/01
Kostnad: 100 Riksdaler

150 kr inkl konsert. 100 kr (från kl 23) exkl. konsert. Ålder 18+.

Kvällen inleds med konsert med Västkustens funk-kung Paulo Mendonca kl 21-23. Efter konserten öppnar vi upp dörrarna för dans i källaren ända till kl 03.

Från början tänkte vi göra denna kväll till ett enklare arrangemang utan dansgolv och med öppet bara uppe i vardagsrummet. Efter mycket påtryckningar från gäster har vi dock ändrat våra planer och nu blir det dans i källaren och hela baletten!

Då ni, vår kära gäster, inte kan få nog utav våra konceptkvällar “tillbaka till..”, så drar vi det nu till spetsarnas spets och firar in 2020 med den titeln “Tillbaka till 10-talet”. Såklart!

Gillestugan 23-03: Krögare Samdri & Kröger
Ingen mindre än vår egen källarmästare Samdri & hans kompanjon Kröger delar med sig av just sina upplevelser av 10-talets musikaliska höjdpunkter och utlovar att servera oss musik av samma klass som den mat han nyligen serverade kungligheter på Nobelmiddagen. Räkna med igenkänningsfaktor även för de med dåligt minne och högsta möjliga dansbarhet!

Vardagsrummet 23-03: Dj Brolin & Heavenly Hampus
När vår kära Kivi ligger hemma på soffan och kurerar sig, så kliver istället vår ljudvisionär Heavenly Hampus in och kör i samarbete med Brolin. Ikväll kolliderar de två f.d. kulturstudenterna i ett dj-set som bjuder på många indie-dängor från det gångna indie-årtiondet. Men bland detta kommer också hiphop- och poplåtar som har förgyllt 10-talet att dyka upp så att det garanterat blir en härlig mix av det bästa från de senaste 10 åren.

Varmast välkomnas ni för att minnas tillbaks till det ljuva, svunna tiotalet, kära nynostalgiker!