Lunchföredrag: Hållbar prestation & stresskontroll

Datum: Ons 29/01
Kostnad: 125 Riksdaler

Plats: För förtydligande har vi nu bestämt oss för göra ett lokalbyte för dessa trevliga evenemang och vi kommer hålla föredragen på Kafé de luxe i vår Gillestuga på nedre plan!

11.30-14: Servering av vegetarisk lunch.

12.15: Föredrag om ca 30 min
Lunchföredrag inkl. lunch kostar blott 125:- vid förköp senast dagen innan (150:- på plats om biljetter finns kvar). Förköpet görs precis här.

Hoffice-paketet:
Köp till vårt Hoffice-paket för 100 kr extra: Tillgång till kontorsplats på Kafé de luxe kl 9-15, inkl frukostmacka, kaffe/the hela dagen, juice, wifi, eftermiddagsfika. Görs samtidigt som köp av biljett till lunch och föredrag.

Lunchföredragen under 2019 blev en succé och hur bättre att hylla det än att fortsätta även till våren. Kreativa Växjö handlar om ett samarbete mellan Kafé de luxe, Mer än Mat (MäM) och föreningen Talare som gör skillnad (TSGS)! Vi ser tillsammans ett behov av nätverkande utanför näringslivets expansions- och omsättningsfokuserade möten. En arena för alla som tror på att Växjö kan och vill gå sin egen väg där kultur, miljötänk, integration och den fria tanken utgör hållbarhet. Såväl arbetsbefriade som direktörer välkomnas!

Föredrag: Eva Broman – “Hållbar prestation och stresskontroll”
Det är alldeles för många människor som lever med ett för högt tempo i kropp och hjärna utan att känna av det. Faktum är att vi vänjer oss vid det höga tempot och det påverkar oss negativt på flera områden. Bland annat får vi sämre prestationsförmåga och risken för stressproblem ökar. Vi kommer att fördjupa oss i hur vår hjärna fungerar. Ursprunget till stress, missförstånd och konflikter har ofta sin grund i hur hjärnan tolkar, lagrar och använder information. Du kommer att lära dig vilka mekanismer som styr dig kroppsligt och mentalt. Du kommer att få enkla men effektiva verktyg att använda i din vardag.

Eva Broman har i 16 år arbetat i näringslivet med att utbilda ledare för att öka deras förmåga att klara höga krav och stor arbetsbelastning.

Idépresentation:
Mellan ca 12.45 och 13.00 kommer det i samband med varje föredrag att finnas möjlighet för den som vill att kort presentera och diskutera en idé inom ramen för Kreativa Växjö, något som kan göra staden lite roligare eller mer kreativ/hållbar. Kanske får hen gehör i publiken så att idén blir verklighet!

Efter föredrag och idéprensentation välkomnas alla att stanna för kreativa samtal, diskussioner eller bara vanlig hederlig gemenskap över en kopp nymalt kaffe.