Lastkaj 14 + Vet Hut INSTÄLLT

Datum: Ons 08/04
Kostnad: 195 Riksdaler

Lastkaj 14 tvingades ställa in hela sin turné inklusive stoppet hos oss. Tyvärr! Förköpta biljetter återbetalas automatiskt, exkl serviceavgift. Förtrösta inte, vi gör vårt bästa för att hitta ett datum längre fram i år, när förhoppningsvis virusknaset har lugnat sig.

21 VET HUT
Malmöbandet Vet Hut bildades 2013 då de 5 medlemmarna som kände varandra genom varandra helt plötsligt bestämde sig för att spela punk ihop. Hur det gick till vet en inte riktigt. Det var inga planer på att det skulle låta bra, bara att det skulle vara sång på svenska och att det skulle gå snabbt. 1 låt per rep skrevs till en början. Det upptäcktes dock att Vet Hut lät bättre än vad som trotts och soundet gick åt en blandning av punk och rock – rock´n´punk! Helt plötsligt befann sig Vet Hut i Tambourine Studios i Malmö för att spela in första EP:n Översittarjävlar.

Vet Hut släppte sitt nya album “Med munnen full av hat” i slutet av december och har fått ett fenomenalt välkomnande av skivan och även de musikvideos som släppts i samband. Ett fullsatt Grand i Malmö stod som releasefest och kön ringlade sig ut på gatan. Nu i april kommer chansen att se bandet på Kafé de luxes allt för mysiga källarscen!

22 LASTKAJ 14
Den svenska trallpunkens just nu kanske ihärdigaste banérförare gör sitt debutbesök på Gillestugans gemytliga scen! Lastkaj 14 har själva uttryckt att dom är väldigt pepp på Växjö tillsammans Vet Hut och vi välkomnar dom med mer än öppna armar!

I slutet av mars släpper bandet sitt nya album “Speglar och rök” som blir deras femte fullängdare. Så här beskriver Lastkaj själva skivan: “Inget nytt under solen bara mer, bättre, maffigare och fräsigare. Om ni hade hoppats på att hopp skulle finnas så är vi genuint ledsna! Det här går åt helvete, vi går åt helvete och ljuset är långt borta. Vi försöker däremot leverera eländet så att alla kan blunda och låtsas en stund. Vi vill att alla ska ta paus och le för ett ögonblick!”

Förbered trumhinnorna här:

Djs kommer i huset att fortsätta i punkspåret även efter kvällen gig.