Psykedelisk söndag: The Sonic Dawn (DK) INSTÄLLT

Datum: Sön 05/04
Kostnad: 100 Riksdaler

Konserten inställd
Vi har som bekant hamnat mitt i en global hälsothriller och som bekant har stängda gränser och annat som följt i dess spår. På grund av detta har vi tyvärr inte något att val än att ställa in kvällen spelning med Sonic Dawn.
Vi kommer dock göra vårt bästa för att sätta ett nytt friskt datum i höst för detta fantastiska band, så håll ögonen öppna!

Inträde 100 kr, dörrar 20, på scen 21.

Vi vet att det är lite knäppt att ställa till med rockkonsert en söndagskväll, men när vi får chansen att fånga ett helt fantastiskt utländskt band på turné, kan vi förstås inte bara låta dem åka förbi på E4an utan att stanna till i Smålands pärla!

THE SONIC DAWN
Sonic Dawn är ett rockband från Köpenhamn känt för sin eklektiska psykedeliska stil och sina produktiva turnéer på den europeiska kontinenten. Gruppen bildades 2013 av barndomsvännerna Emil Bureau, Jonas Waaben och Niels ‘Bird’ Fuglede. De har släppt tre album och omnämnts för sina starka melodier och enkelheten i fusionen av musikaliska genrer, från jazz till tung acid rock. Ett fjärde fullängdsalbum utkommer 2020 på Heavy Psych Sounds.

Enter the Mirage som den kommande skivan heter utlovas vara såväl det kraftfullaste som mest lidelsefulla albumet av The Sonic Dawn. Det har en ovanlig livekänsla för att vara ett studioalbum, som fångar mycket av den råa energin och elektriska vibbarna som har gjort The Sonic Dawns psykedeliska konserter berömda i underground-kretsar. I väntan på skivan – lyssna på första singeln Young Love, Old Hate för att få en skön hum om vad som komma skall:

Eller läs mer här

Välkomna!