Blues de luxe: MBB INSTÄLLT

Datum: Fre 27/03
Kostnad: 175 Riksdaler

Vi har i samspråk med bandet bestämt att tyvärr ställa in kvällens konsert, med hänsyn till den pågående Coronasituationen. Vi hoppas snart kunna återkomma med ett nytt datum längre fram. Köpta biljetter kommer att återbetalas automatiskt.

Vad kan man säga? Mönsterås Bluesband Band MBB har satt Mönsterås på blueskartan. Bandet fyller 46 år i maj i år. Det fina är att de tycker det är roligare än någonsin att spela tillsammans. Det kommer publiken märka eftersom spelglädjen, repertoarförnyelsen och humöret är på topp. Bandets har sen start blandat egenkomponerad musik med svenska texter och amerikanska originallåtar på engelska.

Bandet har turnerat mycket i USA med artister så som Houston Stackhouse, Lazy Lester, Mojo Buford, Phil Guy, Bobby Parker, Earl Thomas mfl. Svenska artister som Sven Zetterberg, Knock Out Greg, Rolf Wikström m.fl.

Calle Engström har tillsammans med övriga bandet omtalats som några av de främsta bluesstjärnorna i landet. Detta till trots så är de minst lika omtalade för sin ödmjukhet och fortsatta tacksamhet att få spela för sin publik.

Ikväll utlovas underhållning till otrolig svängig musik. Välkomna!