Sköna söndag: Vincent Jedselius INSTÄLLT

Datum: Sön 29/03
Kostnad: 0 Riksdaler

Inställt, och ni vet varför. Fy fanken för virus!

Sköna Söndag bjuder på levande musik kl 20, lagom häng och sedvanligt skön söndagsstämning. Fri entré och öppet fram till midnatt!

20.00 Vincent Jedselius
Vincent Jedselius kan nämnas som en slags hemorts-vurmande speleman från den lilla bruksorten Fagersta i hjärtat av Bergslagen. För det är just Bergslagen i allmänhet och Fagersta i synnerhet som Vincent berättar om. Det är förvisso romantiskt i vissa avseenden men den brokiga uppväxten gör sig också påmind. Det handlar om familjeförluster, drogfyllda tonår, strävan efter att komma bort därifrån men också tacksamheten över att ha växt upp där.

Det grandoftande, valsverksdånande och aningen vemodiga americanan som Vincent häver ur sig har inslag av både blues- och soulmusik. Det är stundom svängigt, stundom känsloladdat och vemodet till trots så är självdistansen närvarande nog för att kunna bjuda på en del humor också.

Efter ett välfyllt spelår 2019 där Vincent bland annat har öppnat åt akter som Doug Seegers och Carson Mchone träder han in på Kafé de luxe scenen med en färsk EP släppt så nyligen som i februari i år. Denna och mycket mer får vi ta del utav under kvällen.

För att garantera en plats på denna Sköna Söndag kan man boka bord här.

Välkomna!