Bullet Bar: Va Rocks INSTÄLLT

Datum: Fre 20/03
Kostnad: 100 Riksdaler

Konserten är tyvärr inställd pga Coronasituationen. Beklagar detta. Ryktet säger att bandet kommer att bjuda en live-session online istället – den som gillar sådant rekommenderas kolla med fru Google.

VA ROCKS
VA Rocks har sedan debutskivan “Pull No Punches” släpptes dragit fram som en ångvält i Sverige, Spanien, UK och Tyskland. Sweden Rock, Malmöfestivalen och Helgeåfestivalen är några höjdpunkter såklart, eller varför inte TV-framträdandet i SVT Musikhjälpen? Det är svårt att motstå deras smittsamma flirt med såväl Runaways och Kiss som Ramones! Trion är nu aktuella med sin andra platta “I Love Va Rocks” (Metalville/Rough Trade) som vi med alla säkerhet kommer att få höra flera favoriter ifrån.

Innan Va Rocks ställer sig på scenen så kommer ett gäng makalösa musiker från Småland och Blekinge, A.K & The Brotherhood på hembesök. De förenar mustig outlaw country med driv och attityd med självutlämnande låtskrivande i tidlös amerikansk singer-songwritertradition i något som bäst kan beskrivas som Outlaw Americana.

Efter konserten gäller fri entré till hela huset! Välkomna!