Bullet Bar: KATLA + CB3

Datum: Fre 06/03
Kostnad: 100 Riksdaler

Katla och CB3 åker på Sverigeturné och den 7/3 gör självklart ett stopp på Sveriges bästa rockbar, lokaliserad i Växjö!

Inträde till källaren: 100 kr inträde efter 22, innan dess är det fritt som en skäggdopping (eller annan fågel)!

Inträde till Bullet Bar/Ölkällaren: NIX!

22.30 KATLA är tillbaka efter en paus och CB3 är tillbaka med sin nya skiva “Aeons” släpps 28/2 via The Sign Records.

Med ett gemensamt dyrkande av tunga riffs, sinnesvridande solon och atmosfäriska ljudlandskap – så drar de på turné ihop för att skapa en unik konsertkväll utöver det vanliga. Katla har rest sig ur askan och kommer kravlande upp ur grottan. I fem år var hon förvisad till universums utkanter, uträknad och bortglömd. Men nu har hon slagit sig fri och är tillbaka, starkare än någonsin.

”Watching Katla play is like having your brains smashed in by a slice of lemon wrapped round a large gold brick.” – Douglas Adams.

Katla kommer!

23.30 CB3
Stjärnor ovan, ondskan under och eld däremellan. En treenighet i fred för oändligheten. CB3 (Charlottas Burning Trio) är här för att ta med dig på en resa in i deras explosiva rockjams och sinneskrävande kosmiska ljudlandskap. CB3 frambringar andan av psykadelisk musik till 2000-talet; med en stil som sträcker sig från tunga psych rock som Jimi Hendrix till känsliga atmosfäriska passager likt Pink Floyd och progressiva rytmer som King Crimson och Mahavishnu Orchestra. Stäng ögonen, släpp ditt sinne och driv bort i CB3: s musikaliska universum.

KÄLLAR-DJS: JOHN-HANNA
Hanna & John lämnar det mytiska lantlivet i Risinges mörka skogar för att komma in till den elektriska stadskärnans mysigaste rockgrotta. Som drivande krafter bakom Dädesjös Woodstock Fest i Logen (R.I.P) tar de med sig sinnesvidgande och folkig rockmusik. Ljud av sjuttiotal, mjuk dist, mullrande bas från såväl vinylskivor som datafiler utlovas kvällen lång.

Välkomna!