Swing de luxe INSTÄLLT

Datum: Mån 16/03
Kostnad: 75 Riksdaler

Styrelsen i Växjö lindy circle har beslutat att ställa in de 2 kommande swing de Luxe kvällarna pga det rådande infektionsläget och att vår verksamhet innebär nära fysisk kontakt.

Alla måndagar i jämna veckor under hela våren blir det ordentligt swing-hålligång på “Kafé de luxe” under den svängiga parollen ”Swing de Luxe”! Ta med vänner och ovänner och dansa ihop lite kärlek och glädje denna höst! Vill man lära sig något nytt hugger man någon som ser ut att kunna några fler steg än man själv och ber om en lite lektion. Lätt som en plätt!

Kl 18 öppnar vi dansbanan i källaren, och de som orkar håller på till 21.30. Mitt i härligheten tar vi paus för servering av kaffe och hembakt (ingår i entrén!).

Ord. pris 75 kr, medlemmar i Växjö Lindy Circle eller Lindy Hop Jönköping betalar blott 50 kr. Entrén betalar du smidigt med kort i baren på ovanvåningen, innan du slinker ner i gillestugan.

Den dansare som vill äta eller dricka mer än så åtnjuter 10% rabatt vid köp uppe i vardagsrummet, som är öppet till 23 denna kväll (köket stänger 21).

Välkomna!