Bullet Bar: Muskelrock karantän-edition

Datum: Lör 30/05
Kostnad: 0 Riksdaler

Evenemang för max 50 personer i Bullet Bar. Sändningen pågår 18-22 och vi har öppet 17:30 – 02.00 med fri entré kvällen lång!

Denna kväll rullar vi in televisionen till baren, där vi tillsammans kommer skapa den hårdaste karantän som någonsin skådats! På äkta färg-TV i storformat kommer vi få avnjuta Muskelrock live, direkt från Tyrolen i Blädinge.

Märker vi att det blir för mycket hårdrockare i baren, kommer vi tyvärr stänga och Tegnells starka lakejer kommer kasta ut en efter en. HA! Neej, då öppnar vi såklart upp även Gillestugan där vi slänger upp en ännu större TV och skruvar upp volymen ännu högre!

Livs levande band i direktsändning:
NIGHT
SIENNA ROOT
AMBUSH

23-02: AMBUSH DJ-SET
Men sändningen tar ju slut redan 23! Vad gör vi sen?
Jo, efter spelningen på Tyrolen kastar sig hjältarna från Ambush
på mopederna, beger sig raka vägen till Bullet Bar och bjuder hård, hård rock från våra vinylspelare! Ända till 2 timmar efter midnatt!
————————————————————————————
Som vanligt nu för tiden så beställer ni med betalsystemet Happy Order. Så om ni inte redan laddat ner appen, gör det! Sedan sätter ni er vid ett bord (med ett nummer), gör er muskliga beställning och lutar er tillbaka så kommer drycken till er. Precis som i framtiden.

Håll avstånd, kom friska och starka!

Fri entré! Välkomna!