Premiär: GRAND Tegnell Night Club

Datum: Fre 04/09 2020
Kostnad: 0 Riksdaler

Öppet till 02, ålder 18+, fri entré.

Vi firar premiären av Joels ost och vin (i tidigare matsalen till Bullet Bar/finrummet/Gräddhyllan) med extraöppet i hela huset, från verandan i väst till Bullet Bar i öst. Ända till klockan 02 kan ni förutom vårt sedvanliga utbud njuta Joels vin och ostar.

Tänk på att det blir betydligt färre platser än normalt när alla gäster ska sitta ner – så kom i tid för att norpa en av de åtråvärda stolarna! Vid fullsatt måste gäster vänta utanför.

Anders Tegnells bud är vår lag, dag som natt. Alltså gäller:

Barerna används inte på sedvanligt sätt – istället gäller beställning, betalning och servering medelst mobilappen Happy Order. Förbered dej genom att ladda ner programmet till din Mac-telefon eller Android-lur. Lyxigt som förr och samtidigt modernt som i framtiden!

VARDAGSRUMMET SIT DOWN DJ: KIVI
Kivi har i flera år skämt bort oss med noggrant utvald svängig musik. Nu är hon på väg söderut till Far i Hatten-town (a.k.a Malmö) och vi sörjer detta i öron och hjärtan. Innan hon far ska hon dock bjuda oss en sista svängom från dj-bordet. Hon utlovar såväl svensk som engelsk indie blandat med Abba-nostalgi och om man ber snällt kommer hon även spela shoreline en gång eller två! Som brukligt numera sker detta i lagom tempo och volym för att ni ska kunna sitta ner och njuta av kvällen/drycken/osten/sällskapet.

Välkomna!