Grand Tegnell Night Club: Daddy Boastin' Tribute

Datum: Fre 04/09 2020
Kostnad: 0 Riksdaler

Öppet till 02, ålder 18+, fri entré.

Vi firar premiärhelg för Joels ost och vin (som öppnar 4/9 i tidigare matsalen till Bullet Bar/finrummet/Gräddhyllan) med extraöppet i hela huset, från verandan i väst till Bullet Bar i öst. Ända till klockan 02 kan ni förutom vårt sedvanliga utbud njuta Joels vin och ostar.

Tänk på att det blir betydligt färre platser än normalt när alla gäster ska sitta ner – så kom i tid för att norpa en av de åtråvärda stolarna! Vid fullsatt måste gäster vänta utanför.

Anders Tegnells bud är vår lag, dag som natt. Alltså gäller:

Barerna används inte på sedvanligt sätt – istället gäller beställning, betalning och servering medelst mobilappen Happy Order. Förbered dej genom att ladda ner programmet till din Mac-telefon eller Android-lur. Lyxigt som förr och samtidigt modernt som i framtiden!

VARDAGSRUMMET: DADDY BOASTIN’ TRIBUTE
När Don Simon denna kväll sätter sig i dj-soffan har han ett speciellt syfte. Den 30 augusti 2020 förlorade sveriges reggaescen en äkta pionjär när Winston Errol Barbour, a.k.a Daddy Boastin gick ur tiden, alldeles för tidigt. En del minns honom som den inofficielle femte medlemmen i The Latin Kings, andra från Trinity Sound eller kort och gott soloartist. Den 8 December 2017 var Daddy Boastin’ och hela hans Trinity Sound på besök på Bam Bam Club. Don Simon hedrar denna kväll minnet av Winston med hans egna låtar och tillbakalutad fest. För alla som har varit på en fest där Daddy Boston har fått tag på en mick, vet att då är det en bra fest! Stila i frid, Daddy.

Länk till SVTs inslag om legendens död.

Välkomna!