Grand Tegnell Night Club

Datum: Fre 25/09 2020
Kostnad: 0 Riksdaler

Öppet till 02, ålder 18+, fri entré.

Efter fullsatta premiärkvällar med Joels Ost som en del av vårt helgkvällskoncept fortsätter vi med extraöppet i hela huset även denna helg. Ända till klockan 02 kan ni förutom vårt sedvanliga utbud njuta Joels syrliga viner och mustiga ostar!

Tänk på att det blir betydligt färre platser än normalt när alla gäster ska sitta ner – så kom i tid för att norpa en av de åtråvärda stolarna! Vid fullsatt måste gäster vänta utanför.

Anders Tegnells bud är vår lag, dag som natt. Alltså gäller:

Barerna används inte på sedvanligt sätt – istället gäller beställning, betalning och servering medelst mobilappen Happy Order. Förbered dej genom att ladda ner programmet till din Mac-telefon eller Android-lur. Lyxigt som förr och samtidigt modernt som i framtiden!

VARDAGSRUMMET 22-02: TOOTS TRIBUTE
På den till synes evigt olyckliga dagen 11 september i år förlorade reggaevärlden en av sina starkast lysande sjärnor. Frederick “Toots” Hibbert – mannen som uppfann ordet reggae – blev 77 år gammal. Som frontfigur i Toots and the Maytals spelade och framförde han en mängd omisskännliga reggaehits såsom Funky Kingston och 54-46 was my number. Selecta Don Simon kommer från barkanten i vardagsrummet bjuda en mängd av dessa låtar men också baktakter av andra besläktade artister. Med ett klick på spelaren nedan kan ni komma in i gunget med den nysläppta trevliga samlingen “Presure Drop”:

Självklart spelas musiken i tempo och volym anpassat för att ni förordningsenligt ska kunna sitta ner och njuta natten/sällskapet/dryckerna/ostarna.

Välkomna!