Trädgård de luxe: Prästbyråns Julafton

Datum: Tor 24/12 2020
Kostnad: 0 Riksdaler

Kl 12 till 14 i Trädgård de luxe, Kronobergsgatan 3.

Med sorg fick vi tidigare i höst fatta beslutet att ställa in vårt årliga evenemang “Julafton för alla” på Kafé de luxe. Detta med tanke på de många personer i riskgrupp som tidigare besökt tillställningen. Men helt stängt har vi inte. Istället för familjär intim och varm bjudning på Kafé de luxe blir det så här istället:

PRÄSTBYRÅNS JULAFTON
Från vår matvagn Prästbyrån i Trädgård de luxe bjuder vi julmatspaket till alla som önskar det. Tiden är 12-14.

Paketen tar ni med för att njuta hemma, eller så stannar ni och smakar dem i trädgården. Denna är glest uppmöblerad, dock endast med få värmekällor i form av eld och parasollvärmare.

Ingen försäljning sker, utan vi bjuder på allt från vårt stora skafferi – undantaget alkoholhaltig dryck. Vi välkomnar varmt såväl stora som små sponsorer att hjälpa oss att göra bjudningen extra generös (se nedan).

Kvinnojouren Blenda
Allt överskott från dagen går till Kvinnojouren Blenda och deras oskattbara arbete för ett jämställt Växjö fritt från våld.
Var och en betalar så mycket hen kan och vill för mat och dryck, och varenda krona går till organisationen. Swish eller kontant betalning.
Läs mer om Blenda här. Har du inte möjlighet att donera en peng på plats, kan du swisha organisationen din julklapp hemifrån på nummer 1233138781.

Sponsorer & donatorer
Vill du eller ditt företag vara med och möjliggöra/förhöja Prästbyråns Julafton? Alla välkomnas att bidra med inslagna julklappar med ett värde på max 100 kr/st och en etikett med lämplig ålder på mottagare, och annan eventuell väsentlig info. Paket mottages till Kafé de luxe 22 samt 23 december, 11.30-22. Evt. överblivna paket går till Kvinnojouren Blenda.
Har ni julmat och dryck i överflöd? Avtala med Gustav.
Större sponsorer omnämns självklart i såväl eventet som tackmeddelande i sociala medier.

Medhjälpare
Vill du bidra med din tid och kraft? Hålla fart på elden, spela en sång, koka knäck, sätta en surdeg, hugga en gran, pynta dito? Kom förbi med energi/instrument så får vi se vad som behövs!

För information och samordning kontakta vår källarmästare Gustav.

Varmt välkomna i signad juletid!