Blues de luxe: Jan Gerfast Band

Datum: Lör 04/04 2009
Kostnad: 100 Riksdaler

Jan Gerfast är en verklig ringräv i blueskretsar. Han började som en oefterhärmlig Peter Green-tolkare, men har genom åren utvecklat en egen stil med ett uttryck som har öppnat bluesvärlden och renderat mer än 2000 spelningar över hela Europa. Jan har turnerat, spelat in eller jammat med internationella storheter som “Uncle” John Turner, “Big” Joe Turner, Angela Brown, Junior Wells, Willie Heynes, Erin James för att nämna några. Jan Gerfast är en erkänd gitarrvirtuos!!!

Precis som andra blueskvällar lockar vi med ett flådigt mat- och bluespaket: för 260 kr erhålls både tapasbuffé och entré till konserten (ordinarie pris 295). Slå till och fira en prima helkväll! Bordsbeställning på tel 0470-740409.

Blues de luxes egna dj´s spisar bluesplattor fram till andra giget är slut. Då stiger Dj Schizofrän upp i båset för att spela pinsamt varierad musik av alla de slag, soul, funk, world, svensktopp!

Stadens heaveymetalstoltheter Bullet är har fått sin första turnélediga kväll på många veckor och väljer att spendera den på vår färgglada veranda. De kommer tillsammans spela skivor av det rockigare slaget, så det står härliga till!

Uppe i baren står vår Linnéa som vanligt, med skillnaden att denna kväll mixar hon inte drinkar utan musik. Blandade rytmer, hiphop, reggae och annat sånt där ni ungdomar vill ha har hon laddat diskoteket med. Kom och lyssna, så får du snart veta om hon är lika vass på detta som på Singapore Sling. I så fall kommer hin spela fruktansvärt bra!