Andra Generationen

Datum: Lör 24/10 2009
Kostnad: 100 Riksdaler

Dörrar kl 21, på scen 22, två set med lång paus. Ankommande innan kl 22, samt spisande gäster bjuds entré till det andra setet (ca 23.30).

Båda de lyckliga tillfällen då Andra Generationen besökt oss tidigare, har det bjudits mustiga, intevsiva och vilda konserter. Inte undra på detta när rikets mest musikaliska, tokiga och sevärda makedonier samlas på samma scen på samma gång! Den musik gruppen trollar fram lockar både dina ben och mungipor att spritta av glädje. Autentisk och mästerligt framförd makedonsk festmusik – men med geniala och utsökt fåniga texter på svenska!
Till dej som känner igen bandnamnet, men inte vet riktigt varifrån, kan jag avslöja att du kanske mer eller mindre medvetet bevittnat Melodifestivalen där bandet medverkade för 2 år sedan. Stämningen bandet bjuder från vår scen i källaren är dock inte att förknippa med den i tävlingsprogrammet!

Till er som tycker detta låter för bra för att vara sant, sväng in på www.andragenerationen.com och kolla efter själva.

Dj Schizofrän och Inglinge Hög inleder kvällen med blandad musik från minst 3 av världens hörn (sk etno) men smyger framåt natten in både funk, pop och electro.