KAFÉ DE LUXE
retro pop & kärlek

Kafé de luxe utgör en alldeles lagom skev oas i Växjös vinkelräta betong – och ligger i Snus-Lundgrens gamla 1700-talshus. Här gör vi vårt bästa för att livet ska bli ännu lite roligare än vad det redan är – för oss själva liksom för er kära gäster! Våra grundpelare är innerlig matlagning, kakbakning, dryckeskultur, levande musik & allsköns kulturyttringar, men allra viktigast är alla ni som kommer till oss!

Fredag & söndag håller vi stängt för att ägna oss åt dans kring lövad fallos & annan synd. Lördag öppnar vi endast 00-03 för Bam Bam Club och den officiella efterfesten till Midsommer Garden Party 2018. Från och med måndag är allt som vanligt igen.

Adressen till härligheten är Sandgärdsgatan 17-19, d.v.s knappt 100 m från järnvägsstation/bussterminal. Telefonen är jättefin men heter ändå något så trist som 0470-740409.

TRÄDGÅRD DE LUXE
Vi har nyligen öppnat vår kära ölträdgård längre upp på gatan, bara kvarteret ifrån stadens snyggaste spiror – på domkyrkan. Öppet har vi från kl 16 när vi tycker vädret är vackert. Se aktuell info på facebooksidan Trädgård de luxe.

Welcome people of all kinds!
/Nils, Jonas, Gustav, Samdri and their heavenly staff

Förköp av biljetter


Lör 23/06BandTrädgård de luxe: Midsummer Garden Party: Sister Nancy (JAM) + Papa Dee + First Light▀
Lör 23/06DJBam Bam Club: Afterparty
Fre 20/07BandFörfest - Tyrolens progg: Nynningen + Orkan m.m.
Fre 03/08BandBror Gunnar Jansson NYSLÄPPT!
Tis 16/10BandTonbruket
Se alla händelser...