Jobb de luxe

Då och då tröttnar någon av våra anställda på de usla lönerna och den disciplinära ledarstilen – och flyr från arbetsplatsen hals över huvud. Därför är ni alltid välkomna att slänga in en personlig jobbansökan till Kafé de luxe!
Vi har för tillfället inga springande personalbehov, men nedan är några tjänster vi tillsätter mer eller mindre löpande, så meddela oss gärna om du är intresserad av någon av följande tjänster:

Kock
Med flera års erfarenhet. Matglad och slitstark med passion för smaker och bra råvaror. Skicka din ansökan till Gustav.

Servispersonal
Med god erfarenhet från restaurangjobb och stort intresse för mat och dryck. Måste vara beredd att jobba helger och sena kvällar. Skicka din ansökan till Samdri.

Diskplock
Energisk och systematisk slitvarg som älskar långa pass på sena helgkvällar. Skicka din ansökan till Samdri.

Ordningsvakt
Utbildad ordningsvakt med förordnande i Kronoberg sökes. Sökanden ska tycka om människor oavsett ursprung, ålder och bakgrund. Dessutom ska hen förstått att man genom kommunikation, rättvis behandling och ett vänligt sätt kan undvika 90% av alla fysiska ingripanden. Skicka din ansökan till Nils.

Entrévärd
För detta jobb krävs ingen utbildning, utan bara en vilja att vara med och skapa så trygga och härliga utekvällar som möjligt hos oss. Man måste vara lika delar hård, rättvis, snäll och mjuk för att passa in. Skicka din ansökan till Nils.

Den som ogillar den nya mail-tekniken välkomnas förstås också att skicka riktiga pappersbrev i kuvert till adressen nedan:

Kafé de luxe
Sandgärdsgatan 19
352 30 Växjö