aftonfilosofi

Boka bord smidigt och modernt precis HÄR!

Eller för personlig service ring på bakelitluren: 0470-740409. Vi har öppet alla dagar, och från kl 8 brukar nån sitta och lurpassa på telefonen. Mellan 11.30 och kl 13 har vi ofta många lunchgäster att ta hand om, så undvik i möjligaste mån samtal just då.

All form av CATERING är möjlig från oss! Här når du våra kockar. De hjälper till att skräddarsy större beställningar (minst 15 pers) och styr gärna upp menyn till din bäste väns bröllop eller mammas 67-årskalas.

Större sällskap kan också ABONNERA något av våra unika och mysiga rum för en privat tillställning. Beroende på veckodag, tid och upplägg kan vi erbjuda detta för 10-150 personer. Diskutera de stora möjligheterna med Nils här.

Vi reserverar maximalt bord i drygt halva restaurangen, och sparar sedan ett antal platser till drop in-gäster. Detta för att även de mer spontana ska få en chans att mätta sina munnar.

Vi tar gärna emot dj- samt ARTISTFÖRFRÅGNINGAR mailledes. eller per post. Ett uteblivet svar innebär att din förfrågan av en eller annan anledning inte är intressant eller möjlig att genomföra här. Om det däremot är aktuellt med spelning på stället, så kontaktar vi dej givetvis. Den som tycker om att bifoga stora filer i mailen ombedes vänligast hålla sej i styr. Skicka istället med en så kallad länk.

Köksmästare Gustav Hector tar emot förfrågningar gällande matinköp m.m. till såväl oss som syskonkrogarna i Malmö och Bondens Butik.

Rock-vaktmästare Nils Hector tar gärna en liten korrespondens med den som vill starta filmklubb för blinda sjömän, arrangera ett bröllop på altanen eller förändra de luxe och världen på något annat härligt sätt. Nils står också för vårt övergripande koncepttänk och mottager gärna synpunkter och idéer kring detta.

Restaurangdirektörer Samdri Vairagi.
Samdri tar gärna emot ansökningar gällande servispersonal, bartender och diskare. Så även smakprover på öl, naturvin eller om du pressat din egen äppelmust.

Gabriel Hector som har förmånen att betala våra smaskiga räkningar och skicka fakturor svarar gärna på frågor om dessa på ovan nämnda adress.

Observera att vi i möjligaste mån försöker vara avhållsamma med våra datamaskiner, så det kan ofta gå några dagar innan inboxarna kollas av – undvik brådskande mail alltså!

Pressbild

Foto: David Back. Att använda så här eller medurs roterad 90°.
Ladda hem högupplöst

Gammaldags post, skivor och kärleksbrev sänds till:

Kafé de luxe
Sandgärdsgatan 19
352 30 Växjö