aftonfilosofi

Boka bord smidigt och modernt precis HÄR!

Vi reserverar maximalt bord i drygt halva restaurangen, och sparar sedan ett antal platser till DROP IN-gäster. Detta för att även de mer spontana ska få en chans att mätta sina munnar!

All form av CATERING är möjlig från oss! Här når du våra kockar. De hjälper till att skräddarsy större beställningar (minst 15 pers) och styr gärna upp menyn till din bäste väns bröllop eller mammas 67-årskalas.

Större sällskap kan också ABONNERA något av våra unika och mysiga rum för en privat tillställning. Beroende på veckodag, tid och upplägg kan vi erbjuda detta för 10-150 personer. Diskutera de stora möjligheterna med Samdri här.

Vi tar gärna emot dj- samt ARTISTFÖRFRÅGNINGAR mailledes. eller per post.

Köksmästare Gustav Hector tar emot förfrågningar gällande matinköp m.m. till såväl oss som syskonkrogarna i Malmö och Bondens Butik.

Rock-vaktmästare Nils Hector tar gärna en liten korrespondens med den som vill starta klubb eller hålla i annat offentligt arrangemang. Han hjälper också gärna med uthyrning av ljudteknik. Han har också ansvar för vakter, värdar & garderobspersonal. Nils står också för vårt övergripande koncepttänk och mottager gärna synpunkter och idéer kring detta.

Restaurangdirektör Samdri Vairagi tar gärna emot ansökningar gällande arbete i servis, bar och disk. Han äger även tungan som avgör vilka drycker som vi har på menyn, så välkommen förbi med ditt smakprov. Det är också genom Samdri du abonnerar din egen lokal för en kväll – se mer under Buffé & Catering.

Gabriel Hector som har förmånen att betala våra smaskiga räkningar och skicka fakturor svarar gärna på frågor om dessa på ovan nämnda adress.

Observera att vi i möjligaste mån försöker vara avhållsamma med våra datamaskiner, så det kan ofta gå några dagar innan inboxarna kollas av – undvik brådskande mail alltså!

Pressbild

Foto: David Back. Att använda så här eller medurs roterad 90°.
Ladda hem högupplöst

Om du verkligen inte kan finna information på annat sätt erbjuds gammaldags personlig service på bakelitluren med nummer 0470-740409. Tänk på att vi ofta har fullt upp med att ta hand om våra underbara gäster, så det är långt ifrån alltid vi hinner lyfta luren. Ring mellan 14 och 18 för att ha maximal chans till svar.

Gammaldags post, skivor och kärleksbrev sänds till:

Kafé de luxe
Sandgärdsgatan 19
352 30 Växjö