restaurang

I vårt prisade kök kombinerar vi lika delar av det traditionella med det nyskapande. Välkända råvaror tillagade på oväntat vis, eller vice versa. Ingredienserna i denna underbara soppa är till stor del närproducerade och i möjligaste mån ekologiska. KRAV-certifierade är vi förstås!

BORDSBOKNING kan du och din apparat göra din alldeles på egen hand mitt här i internätet! Platser hålls alltid öppna för drop-in-gäster, så den spontane har ofta möjlighet att trilla in på en matbit.

LUNCH 11.30-14
Måndag till fredag i vardagsrummet serverar vi vår kära lunch, som spänner från billiga rullen till lyxiga fiskgrytan. Läs mer om lunchserveringen samt läskas av aktuell meny HÄR.

AFTONMENY
Dagligen i vardagsrummet erbjuder vi vad andra frankofiler brukar kalla ā la carte. HÄR kan du klicka dej till aktuell aftonmeny med förrätter, varmrätter och desserter i olika prisklasser.

HELGDAGSLUNCH 11.30-15
Vår helglunch bjuder en ännu större blandning av fika- & matgäster än vardagarna, gästerna stannar längre och stämningen tenderar att bli ännu lite mer avslappnad! Mer info finner du HÄR.

GLADA TIMMEN – varje eftermiddag
Var eviga eftermiddag firar vi Glada Timmen – med extra vänliga priser på utvalda maträtter & drycker. Vardagar från kl 14, helger från 15 – alltid fram till kl 18. Samma saliga meny erbjuds i källaren många tidiga fredagskvällar höst-vinter-vår samt vid många av de temakvällar som arrangeras i lokalen. Läs och läskas HÄR.

MUSIK – Matsmältning de luxe
P.g.a pandemiska omständigheter går denna verksamhet för tillfället på sparlåga.
När käkar och smaklökar gjort sitt är det dags för resten av kroppen att jobba – vilket lämpligen görs på dansgolvet! För den som vill fortsätta kvällen erbjuder vi varje många kvällar levande musik och/eller dans till dj. Undantaget vissa specialarrangemang erbjuds spisande gäster fri entré till evenemangen! HÄR ser du vad som är på gång inom den närmsta tiden.

ÖPPET
..har vi alla dagar från kl. 11.30. Klicka här för specifika öppettider.

Här finner den nyfikna vår Policy.

Den ekologiske regelryttaren når vår KRAV-CERTIFIKAT genom ett klick precis här.

Välkomna!

Nils, Jonas, Gustav, Samdri och deras balla personal!