restaurang

I vårt prisade kök kombinerar vi lika delar av det traditionella med det nyskapande. Välkända råvaror tillagade på oväntat vis, eller vice versa. Ingredienserna i denna underbara soppa är till stor del närproducerade och i möjligaste mån ekologiska. KRAV-certifierade är vi förstås!

VARDAGSRUM & FINRUM
Sedan nyligen har vi skaffat oss en andra matsal – finrummet – i f.d. Gräddhyllans underbara lokaler! För att förvirra er alldeles lagom kallar vi vår gamla vanliga matsal för vardagsrummet. Våra båda matsalar erbjuder i princip alltid samma meny då de båda är öppna. Vardagsrummet är förstås öppet allra mest, men bli inte förvånad om du kommer till oss och finrumsdörren står på glänt, medan ett sällskap eller en konceptkväll intagit vårt vardagsrum.

BORDSBOKNING kan du och din apparat göra din alldeles på egen hand mitt här i internätet! Platser hålls alltid öppna för drop-in-gäster, så den spontane har ofta möjlighet att trilla in på en matbit.

LUNCH 11.30-14
Måndag till fredag i vardagsrummet serverar vi vår kära lunch, som spänner från billiga buffén till lyxiga fiskgrytan. Läs mer om lunchserveringen samt läskas av aktuell meny HÄR.

AFTONMENY
Dagligen i vardagsrummet, samt ons-lör i finrummet erbjuder vi vad och andra frankofiler brukar kalla ā la carte. HÄR kan du klicka dej till aktuell aftonmeny med förrätter, varmrätter och desserter i olika prisklasser.

LÖRDAGSLUNCH 11.30-15
Vår lördagslunch bjuder en ännu större blandning av fika- & matgäster än vardagarna, gästerna stannar längre och stämningen tenderar att bli ännu lite mer avslappnad! Info finner du HÄR.

SÖNDAGSMIDDAG 11.30-18
Helgdagen firar vi med att bjuda 20% rabatt på allt fika, drycker samt en lång rad av våra rätter från aftonmenyn. Bäst av allt är att detta gäller ända fram till kl 18, så strunta i klockan och ta en ledig middag närhelst det passar!

GLADA TIMMEN – dagligen 14-18
Varje eftermiddag firar vi Glada Timmen – med extra vänliga priser på utvalda maträtter & drycker. Samma saliga meny erbjuds i källaren många tidiga fredagskvällar höst-vinter-vår samt vid många av de temakvällar som arrangeras i lokalen. Läs och läskas HÄR.

MUSIK – Matsmältning de luxe
När käkar och smaklökar gjort sitt är det dags för resten av kroppen att jobba – vilket lämpligen görs på dansgolvet! För den som vill fortsätta kvällen erbjuder vi varje många kvällar levande musik och/eller dans till dj. Undantaget vissa specialarrangemang erbjuds spisande gäster fri entré till evenemangen! HÄR ser du vad som är på gång inom den närmsta tiden.

ÖPPET
..har vi alla dagar från kl. 11.30. Klicka här för specifika öppettider.

Här finner den nyfikna vår Policy.

Välkomna!

Nils, Jonas, Gustav, Samdri och deras balla personal!