restaurang

I vårt prisade kök kombinerar tar vi lika delar av det traditionella och det nyskapande. Välkända råvaror tillagade på oväntat vis, eller vice versa. Ingredienserna i denna underbara soppa är till stor del närproducerade och i största möjliga mån ekologiska. KRAV-certifierade är vi förstås!

Öppettider.

VARDAGSRUM & FINRUM
Sedan i höstas har vi skaffat oss en andra matsal – finrummet – i f.d. Gräddhyllans underbara lokaler! För att förvirra er alldeles lagom kallar vi vår gamla vanliga matsal för vardagsrummet. Våra båda matsalar erbjuder i princip alltid samma meny då de båda är öppna. Vardagsrummet är förstås öppet allra mest, men bli inte förvånad om du kommer till oss och finrumsdörren står på glänt, medan ett sällskap eller en konceptkväll intagit vårt vardagsrum.

BORDSBOKNING kan du och din apparat göra din alldeles på egen hand mitt här i internätet! Platser hålls alltid öppna för drop-in-gäster, så den spontane har ofta möjlighet att trilla in på en matbit.

LUNCH 11.30-14
Måndag till fredag i vardagsrummet serverar vi vår – i största möjliga mån ekologiska och närproducerade – lunch. Läs mer om denna samt läskas av aktuell meny HÄR.
Om ni är ett sällskap på 25-40 personer (55 personer inkl vinkällare) och önskar avnjuta en lunch i vårt allra mest genomarbetade lokal öppnar vi gärna upp finrummet för er. Som tumregel gäller att om ni spisar Direktör’n + dessert så utgår ingen lokalhyra, men vi är som alltid öppna för att diskutera andra upplägg. Ta kontakt med Samdri i god tid för att boka din finrumslunch.

HELGLUNCH 11.30-15
Lördag och söndag bjuds en ännu större blandning av fika- & matgäster än vardagarna, gästerna stannar längre och stämningen tenderar att bli ännu lite mer avslappnad! Info finner du HÄR.

GLADA TIMMEN
Varje eftermiddag i vardagsrummet, samt fredagar i finrummet, firar vi Glada Timmen – med extra vänliga priser på utvalda maträtter & drycker. Samma saliga meny erbjuds i källaren många tidiga fredagskvällar höst-vinter-vår samt vid många av de temakvällar som arrangeras i lokalen. Läs och läskas HÄR.

AFTONMENY
Dagligen i vardagsrummet, samt ons-lör i finrummet erbjuder vi vad kapten Haddock och andra frankofiler brukar kalla à la carte. HÄR kan du klicka dej till aktuell aftonmeny med förrätter, varmrätter och desserter i olika prisklasser.

MUSIK – MATSMÄLTNING de luxe
När käkar och smaklökar gort sitt är det dags för resten av kroppen att jobba – vilket lämpligen görs på dansgolvet! För den som vill fortsätta kvällen erbjuder vi varje många kvällar levande musik och/eller dans till dj. Undantaget vissa specialarrangemang erbjuds spisande gäster fri entré till evenemangen! HÄR ser du vad som är på gång inom den närmsta tiden.

Aktiebolaget som driver hela härligheten har namnet Wibrovski & Partners AB. Flott va?

Välkomna!

/Gustav, Jonas, Danne, Samdri & Nils